Uspješna glumica

Lijepa Arija otkrila nam je koga bi od kolega nazvala u pola noći da joj zatreba, ali i kakvi joj se muškarci sviđaju

Katarina Baban i Arija Rizvić - 5 Katarina Baban i Arija Rizvić - 5 In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban i Arija Rizvić - 5 Katarina Baban i Arija Rizvić - 2 Arija Rizvić (Foto: Nova TV) +0 Arija Rizvić (Foto: Nova TV) Galerija

Arija Rizvić zavoljela je lik Maje Krpan iz serije Nove TV "Drugo ime ljubavi", koja je ujedno bila njezina prva domaća serija u kojoj se pojavila.

Mlada i talentirana redateljica i glumica Arija Rizvić sjajno se uklopila u ekipu hit-serije "Drugo ime ljubavi", čije se emitiranje bliži kraju, a u kojoj je utjelovila lik buntovne Maje Krpan. Bila je to njezina prva uloga u nekoj domaćoj seriji, a vjerujemo kako neće biti i posljednja.

Pogledaj i ovo Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Tko je promijenio imidž? Priča koja će vas osvojiti intrigantnim i uzbudljivim zapletom: Otkrivamo tko su nova lica nove serije!

S Arijom smo razgovarali o kraju snimanja u doba koronavirusa, glumačkim uzorima i novim projektima koje priprema.

Ranije planirano snimanje serije "Drugo ime ljubavi" nikome od glumačke ekipe nije lako sjelo, pa tako ni Ariji.

"Jako teško mi je pao oproštaj, ovo mi je bila prva uloga u seriji i jako sam se vezala za cijelu ekipu na setu, a tuzi je pridonijela i situacija koja nas je sve zahvatila, a na koju nitko nije bio spreman, pa smo naprasno morali i prekinuti snimanje. Ovo mi je bilo predivno iskustvo, upoznala sam puno dragih ljudi, rodila su se mnoga prijateljstva i bilo je to predivnih skoro godinu dana rada koje ću zauvijek pamtiti", ispričala nam je Arija.

Kako i sama kaže, snimanje će zauvijek pamtiti, a samo nekoliko stvari koje će joj posebno ostati u sjećanju nije joj bilo lako izdvojiti.

"Po svemu! Od ustajanja u ranu zoru i jutarnjih druženja s divnim curama iz makeupa dok se razbuđujemo, do zabavnih i smiješnih trenutaka koje smo stalno imali tijekom snimanja. Jednostavno živiš na setu, i živiš život jednog lika skoro godinu dana, a ta zločkica Maja Krpan mi je baš prirasla srcu", priznala je.

S kolegama se jako povezala, no zanimalo nas je koga bi od kolega nazvala u pola noći, kada bi se našla u nekom problemu, znajući da će joj se javiti.

"Pa svi smo bili kao neka velika familija i svi smo bili tu jedni za druge, tako da mi je teško sad reći, ali kad bih baš morala izdvojiti to bi bile sigurno Katarina Baban i Maja Jurić, s njima sam se najviše družila, a i najviše smo skupa snimale", zaključila je.

Njezin lik je u seriji bio u vezi sa "zločestim momkom", a Arija nam je otkrila koji tip muškarca preferira u privatnom životu.

"Preferiram miks Gorana i Filipa", priznala je.

Otkrila nam je ima li svoj glumački uzor i s kojom bi holivudskom zvijezdom jednog dana voljela surađivati.

"Nemam trenutno glumačkog uzora, ali svjetskoj glumici kojoj se definitivno najviše divim je Meryl Streep, ona je jedan pravi glumački kameleon i u svakoj ulozi me oduševi", priznala je Arija.

Izolacija zbog koronavirusa je stigla kraju, a pred njom su novi projekti kojima se silno veseli.

"Upravo sam počela pripremati svoju novu predstavu, točnije autorski projekt koji režiram - duo dramu u kojoj glume Tarik Filipović i Daria Lorenci. Lagano smo počeli s probama i jedva čekamo da se sve smiri i normalizira i da na jesen održimo premijeru pred mnogobrojnom publikom", otkrila nam je Arija.

Arijino prvo pojavljivanje u domaćoj seriji pratile su i poruke podrške koje je dobivala od gledatelja, što joj je itekako značilo.

"Hvala svima što su bili uz nas i što su pratili seriju i hvala na predivnim porukama koje smo dobivali. Jako sam sretna ako smo vas mogli bar malo uveseliti pogotovo u ovoj ružnoj situaciji u kojoj smo se svi našli. Vjerujem da se opet gledamo u nekom budućem projektu", poručila je za kraj Arija.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene