Ispričala cijelu priču

Minea otkrila tajnu svog nadimka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od teen senzacije do prave zvijezde!

Renata Končić Minea prvi se puta pojavila na 'Dori' 1995. godine gdje je prvu puta otpjevala pjesmu ‘Goodboy’ i postala miljenice publike doslovno preko noći.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea "Jedva čekanje" Minea najavila novu epizodu omiljenog showa, u ovakvoj haljini je dosad nismo vidjeli: "Baš po mom ukusu!"

Minea je od svoje 14-te godine bila članica benda ‘Kontesa Nera’ što joj je uvelike pomoglo za razvoj njezine karijere. Ubrzo nakon, prijavila se na prijavila na audiciju za pjevačicu ‘Srebrnih krila’ te prošla, no menadžer Boris Šuput za nju je imao drugačije planove. On je u Minei vidio teen zvijezdu i odlučio da mlada pjevačica krene solo vodama.

Od samog je početka imala veliku podršku publike, a za nju je interes pokazao i bračni par Huljić. Minea kaže kako je bila sretna što je došla u ruke takvih hitmakera poput Vjekoslave i Tončija. Ubrzo je uslijedio i hit ‘Vrapci i komarci’ kojim je ponovo zadobila simpatije publike i brojne nove fanove.

VIDEO: Minea oduševila izvedbom popularnog Joleta!

Veliki problem bio je izabrati pravo umjetničko ime. Smatrala je kako je Renata previše svakodnevno ime da bi bilo dobro za scenu. Odlučila je posegnuti za grčkom mitologijom i tako naišla na ime koje joj se svidjelo.

Minea je od rane mladosti naučila da biti poznat znači odricanje. Kaže kako je oduvijek imala dobro samokontrolu. Uz njezino ime nikada nisu bili vezani skandali.

'Bolje da me ima manje u medijima ako nemam što konkretno za reći ili pokazati’, to je njezina životna filozofija.
Renata uz silne obveze, putovanja, snimanja i nastupe nije zapostavila ni onu svakodnevnu stranu života - završila je fakultet, postala marketing menadžer.

VIDEO nastupa Minee i ostalih pogledajte ovdje!

Od sada će obožavatelji ove slavne hrvatske dive moći uživati u njezinim nastupima u novom showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.
Upravo je ona pobjednica prve epizode zabavno-glazbenog spektakla u kojoj se transformirala u Joleta. Simpatična Minea svojski se potrudila da zaboravi na ženstvenost, elegantne pokrete i zavodljivost, te je postala muškarac kojeg bi svaka majka poželjela za zeta!

Svojim je nastupom zaradila simpatije kako žirija, tako i publike i kolega i u konačnici prve epizode zaradila 63 boda. Uz bodove, Minea je zaradila i 10 tisuća kuna koje je odlučila donirati 'Hrvatskoj udruzi za školovanje pasa vodiča i mobilitet'.

Cijeli intervju s Renatom Končić Mineom pročitajte ovdje!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene