uvijek iskren i zabavan!

Što je to naljutilo Petrekovića u novoj sezoni showa čiji je najdugovječniji sudionik? "Pobijedila je, a sjedi tamo, to mi nije jasno"

Marina Orsag i Mario Petreković Marina Orsag i Mario Petreković Nova TV 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Orsag i Mario Petreković TLZP: Marina Orsag i Mario Petreković kao Boris Novković i Severina Mario Petreković Mario Petreković Mario Petreković Mario Petreković (Foto: Instagram) Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Mario Petrekovic (Foto: Instagram) +11 Mario Petreković (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL) Galerija

Mario Petreković se u intervjuu za DNEVNIK.HR prisjetio svih svojih uloga u šest sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato", a otkrio nam je i kako se snalazi u novoj ulozi oca.

Prije sedam godina emitirana je prva sezona zabavnog showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" koji je brzo osvojio gledatelje.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

Pobjednik prve sezone bio je komičar Mario Petreković koji od tada nije otišao iz showa. Pojavio se u svih šest sezona, čime je zaslužio i biti dio nove All stars sezone koja je okupila osam dosad najboljih natjecatelja.

Bio je natjecatelj, član žirija, drama coach, a u zadnjoj sezoni uskočio je u pomoć Marini Orsag kako bi zajedno izveli duet Borisa Novkovića i Severine "'Ko je kriv".

Najlakše mu je, priznaje, bilo ocjenjivati druge natjecatelje kao član žirija, a ljuti ga što je jedna od pobjednica showa i u All stars sezoni ostala u toj ulozi.

"Nives je ostala u žiriju, ne mogu vjerovati, a mi se sad moramo mučit", rekao je Petreković kroz šalu u intervjuu za DNEVNIK.HR.

"Pobijedila je, a sjedi tamo, to mi nije jasno. Al' dobro nema veze, svaka joj čast", dodao je. Objasnio mu je i zašto joj zavidi na njenoj ulozi.

"Dođeš, gledaš druge kako se muče, ocjenjuješ ih. Ni ocjenjivanje nije lako, ali opet je puno lakše nego skakutanje, osobito u mojim godinama", smije se Mario koji će ove godine napuniti 49 godina.

"Sedam godina je prošlo od prve sezone, sad sam puno manje spreman, puno manje fleksibilan, i kao osoba i u fizičkom smislu. Znači negdje na četvrtoj, petoj epizodi nadam se da ću se razgibat", nada se Petreković koji je jedini natjecatelj iz prve sezone koji se vraća u show.

"Malo mi je žao što nemam nikog iz moje sezone", požalio nam se pa se prisjetio svih tadašnjih natjecatelja među kojima su bili Baby Dooks, Minea, Giuliano, Vanda Winter...

"Bili smo prvi. Tada smo se svi učili, Nismo znali uopće u što idemo, ni što nas očekuje. Bilo je odlično, ali bilo je jako puno neprospavanih noći. Sviđa mi se što smo se u to vrijeme družili i na setu i izvan seta", prisjetio se Mario kojemu je sudjelovanje u showu, kako i sam kaže, bio izvrstan trening za roditeljstvo.

Petreković je prošle godine prvi put postao tata, a s partnericom Aleksandrom Kramberger dobio je kći Marlu.

"Ja se sve ovo vrijeme zapravo pripremam za Marlu. To mi je najnovija i najbolja uloga koju imam. Još se tražim, vrlo je uzbudljivo, svaki dan je make-up, svaki dan je novi tekst, nova koreografija...", kaže novopečeni tata kojemu je zabavljanje kćerkice poslužilo i kao priprema za show.

"Mislim da ću se prepustiti čarima odabranih likova i njihovih uloga i vjerujem da će uz ovu ekipu to biti jako zabavno", najavio je novu sezonu.

Iako je i iza njega teška godina u kojoj je morao zatvoriti vrata svojeg popularnog noćnog kluba u Zagrebu, ističe kako je najbitnije ostati živ i zdrav, a 2020. će ipak najviše pamtiti po rođenju kćeri.

"To je sve nebitno, otkad sam dobio kćer uopće ne pratim loše vijesti. Svi ćemo se složiti da je to najbolja godina za sve nas, osobito za mene", zaključio je komičar u svom stilu.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju TLZP: Mario Roth kao Lidija Bačić Mario Roth treća emisija TLZP - 1 Mario Roth treća emisija TLZP - 2 Mario Roth treća emisija TLZP - 3 +8 Mario Roth treća emisija TLZP - 4 Celebrity Naš miljenik žena obukao seksi kostim Lidije Bačić, poručili mu da je isti ona, a javila se i Lille da mu kaže što misli o tome!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus treća emisija TLZP - 3 Nives Celzijus druga emisija TLZP - 4 In Magazin: Nives Celzijus In Magazin: Nives Celzijus +6 In Magazin: Nives Celzijus inMagazin Nives Celzijus proslavila godišnjicu veze s muškarcem kojeg dobro skriva: ''Uz sve ostalo je i bolesno zgodan!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene