Osvrnula se i na skriveni talent

Maja Šuput otkrila što misli o našem glumcu i novom kolegi u Supertalentu: ''Nije naodmet ni što je lijep, paše mi na Instagramu!''

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Žiri i voditelji showa Supertalent Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić Maja Šuput - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput - 4 +3 Maja Šuput - 1 Galerija

Maju Šuput i ove ćemo sezone gledati kao članicu žirija showa "Supertalent", a u razgovoru za DNEVNIK.HR najavila je već pravi spektakl.

Maja Šuput vraća se na male ekrane i to u ulozi članice žirija hit-showa "Supertalent''. Zbog toga ne krije uzbuđenje, a njezini obožavatelji s nestrpljenjem čekaju vidjeti kreacije u kojima će zablistati ove sezone.

Pogledaj i ovo Supertalent - 4 ususret finalu na badnjak Žiri Supertalenta otkrio ima li svoje favorite za pobjedu: ''U mojoj glavi da, ali tko će pobijediti ovisi isključivo o našim gledateljima!''

"Svake sezone nam je Supertalent poput modne piste na kojoj svaki put odemo korak dalje. Ove godine smo zaista napravili veliki korak, a Marko Grubnić je osmislio kreacije koje ne znam gdje bih osim za Supertalent mogla odjenuti – vidjet ćete i sami. Njega jako veseli Supertalent i baš si je dao truda. S make-upom sam Karlu Rusanu kao i uvijek dala odriješene ruke da s mojom glavom radi što hoće, kao i Mijo Majhen s frizurama te Marko s kreacijama. Što će biti u live emisijama, ne znam, ali znam da će sve biti tip-top zbog moje ekipe koja me prati", najavila je Maja.

Maja pjeva, voditeljica je televizijskih emisija, sada je čeka "Supertalent", a uz to je i majka od 0 do 24. Kako uspijeva uskladiti sve obaveze i osjeća li uopće ikada umor?

"Moram reći da mi je iznimno simpatično ovo pitanje – osjećam li ikad umor? Umor osjećam od 0 do 24, ja sam umorna non-stop, samo sam naučila živjeti s tim. No, to čak ni nema veze s djetetom jer sam i prije njega imala luđački tempo. Sada samo spavam još i manje, pa mi je možda samo mrvicu gore nego prije. Ima ta neka famozna činjenica da onog trena kad dođem na pozornicu zaboravim na umor od putovanja i pjevanja od prethodnog dana, kao i kada dođem na televiziju i ugledam onu crvenu lampicu na kameri – jednostavno osjetim nekakav adrenalin te momentalno buđenje i nalet snage. Kad opet siđem s pozornice i kad se to crveno svjetlo ugasi, ponovo osjećam isti umor, ali onog trena kad je posao u pitanju, ne znam kako je to moguće, taj umor nestaje. Kako sve uspijevam? To ni meni nije jasno. Dobro sam organizirana, što je možda povezano s mojim horoskopskim znakom, pa puno unaprijed planiram stvari koje me čekaju. Recimo, uzmem mjesečni termin kod frizera, zabilježim se za 20 termina, kupim stvari koje mi trebaju mjesec dana unaprijed. Dakle, sve radim unaprijed, pa kada dođe taj dan kad moram na put ili nešto drugo, već imam sve spremno. Dobra organizacija je ključ svega. No vjerujte mi, više nemam pojma kako sve stižem, a ponekad imam osjećaj da dan traje tri sata jer samo proleti i opet moram ići raditi. No, ne žalim se", otkrila nam je Maja.

A ima li ona možda neki skriveni talent koji još nismo imali prilike vidjeti?

"Ja cijeli život govorim da sam ja sigurno dobra glumica, samo to još nitko ne zna, a možda je zato i skriven – jer ne znam ni ja – samo bih se toliko voljela baviti glumom. Imala sam kazališnu predstavu, odnosno glavnu ulogu u mjuziklu 'Footloose' i neke epizodne uloge u sitcomima. To je sve kao ono kad vam ljudi kažu 'joj, baš si dobra', a ja imam osjećaj da mi to govore samo iz kurtoazije i u realnosti uopće nemam pojma jesam li dobra. No, voljela bih misliti da je gluma moj skriveni talent jer mi je to još jedina želja koju nisam baš u potpunosti ostvarila", priznala je.

Iza nje je nekoliko uspješno snimljenih sezona, pa nam je otkrila je li možda s nekim u kontaktu od kandidata.

"Nisam ni s kim u kontaktu jer su naši kandidati djevojčice, dečki, žene i muškarci koje osobno ne poznajem, pa nemam običaj stupati u kontakt s njima izvan showa", kaže Maja.

Od ove sezone žiriju se pridružuje glumac Fabijan Pavao Medvešek, a Maju smo pitali kakva ima očekivanja od ostatka ekipe.

"Od ostalih članova žirija očekujem da ostanu točno onakvi kakvi jesu – Bilman je zaista u novoj životnoj mladosti i toliko je zabavan da je oko njega prisutna jedna nova energija, a Martina je jednostavno Martina i bez nje bi ovaj žiri bio krnji. Za Fabijana sam imala očekivanja da će se snaći, a on se iskazao već na drugom danu snimanja i toliko je bio super, toliko nas je oduševio i dao nam jednu mladenačku energiju. Nije naodmet ni što je lijep jer mi paše na Instagramu (smijeh). Stvarno smo super, ali naravno, ne mogu zaboraviti napomenuti da nam naš Janko nedostaje i nismo zaboravili njega ni naše gluparije u backstageu", otkrila je Maja.

Hoće li i njezin Bloom pratiti "Supertalent"? Bio je s njom na audicijama i sve je osvojio na prvu.

"Ne znam hoće li Bloom pratiti. Kad se emitirao 'Ples sa zvijezdama' nisam ga baš interesirala, a sad je nekoliko mjeseci stariji, pa ćemo vidjeti. Na snimanju audicijskih epizoda bio je svaki dan. Došao je kod mame jer bih umrla da ne vidim dijete cijeli dan. Tamo je on bio kao doma jer također kada vidi crvenu lampicu, dobije jedan 'glow'. Vidjet ćemo kako će sada reagirati kad me vidi na televiziji jer me prošli put nije zamijetio. Kaže Nenad da je samo pogledao i bacio pogled dalje na igračke", otkrila je Maja.

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Lucila Sola i Al Pacino - 4 Lucila Sola i Al Pacino - 5 Lucila Sola i Al Pacino - 1 +1 Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Celebrity Ma, tko još razmišlja o godinama: Legendarni glumac i mlađahna ljepotica ne odvajaju se jedno od drugoga već mjesecima!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger +11 Christopher Schwarzenegger i Maria Shriver Nekad i sad Sin slavnog snagatora skrivao se od javnosti zbog izgleda, koji mu je teško padao, a sada impresionira sve oko sebe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene