Vruća roba

Nitko im nije ravan: Meghan Markle i princ Harry srušili Guinnessov rekord

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Profimedia) Galerija

Prošlog utorka kraljevski par napravio je zajednički profil na Instagramu na veselje svojih obožavatelja.

Bivša američka glumica Meghan Markle nestala je s društvenih mreža udajom za princa Harryja.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Ipak, prošlog utorka kraljevski par, koji s nestrpljenjem očekuje rođenje prvog djeteta, napravio je zajednički profil na Instagramu na veselje svih svojih obožavatelja.

Profil koji nosi ime Sussex Royal te zasad ima samo dvije objave jedan je od prvih koraka prema neovisnosti kraljevskog para nakon objave odluke o razdvajanju kućanstava od princa Williama i Kate Middleton u ožujku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Welcome to our official Instagram; we look forward to sharing the work that drives us, the causes we support, important announcements, and the opportunity to shine a light on key issues. We thank you for your support, and welcome you to @sussexroyal.”- Harry & Meghan

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Profil je uspio srušiti i Guinnessov rekord zbog činjenice da je u manje od 6 sati nakon otvaranja skupio milijun obožavatelja. U ovom ih je trenutku čak 3,3 milijuna, pa ne treba posebno objašnjavati kakvo je oduševljenje izazvao u javnosti.

"Dobro došli na naš službeni profil na Instagramu. Radujemo se što ćemo s vama moći podijeliti svoj rad koji nas pokreće, stvari koje podržavamo, važne najave, ali i priliku da u centar pozornosti stavimo važna pitanja. Zahvaljujemo vam na vašoj podršci i dobro došli – Harry i Meghan", piše pored prve objave s nekoliko fotografija kraljevskog para. 

Par je prethodno bio povezan s javnošću putem službenih profila Kensingtonske palače koja je redovito ovim putem, među ostalim, obavještavala o aktivnostima oba kraljevska para.

Harryju i Meghan trebalo je svega 5 sati i 45 minuta za rušenje dosadašnjeg rekorda u ovoj kategoriji koji je držao korejski glazbenik Kang Daniel s 11 sati i 36 minuta.

To se zove pometanje konkurencije! 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dea Đurđević i Željko Mitrović (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) +7 Dea Đurđević (Foto: Instagram) Celebrity Srpska voditeljica objavila prvu fotografiju iz bolnice nakon što joj je autobus otkinuo ruku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene