Ružan san će proći

Indira poručila gledateljima: ''Ljudi, volim vas, držimo se zajedno i sve ćemo mi to prebroditi!''

Indira Levak Indira Levak Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Galerija

Indira Levak poslala je svima ohrabrujuću poruku usred pandemije koronavirusa.

Članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" Indira Levak obratila se gledateljima putem videoporuke te pozvala na zajedništvo u ovim teškim trenucima, da slušamo nadležne i ostanemo u svojim kućama, ali i poslala poruku da ćemo sve ovo zajedničkim snagama pobijediti.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 2 "Ja gledam i kontam..." Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

''Dragi moji, sačuvajmo zdrav razum, bitno je ne paničariti, budimo strpljivi i nekako se nadajmo da će ovaj ružni san što prije proći i ova agonija biti iza nas'' kazala je Indira i apelirala da svi ostanemo u svojim kućama: ''Naravno, ako ne morate ići van, nemojte. Ostanite doma, pazite na sebe, čuvajte druge i pripazite na one malo starije, pomozite im.

Svim onim krasnim ljudima koji paze na nas, liječnici, medicinsko osoblje – hvala im lijepo od srca. Tu su i naše tete po trgovinama koje slažu police da imamo što papati'', poručila je Indira i zaključila: ''Što reći, ljudi volim vas, držimo se zajedno i sve ćemo mi to prebroditi!''

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Na računu broji milijune, dobila je i brojne ljubavne ponude, ali ona želi samo jedno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene