Obveze zovu

Iako je prošlo tek nekoliko dana od medenog mjeseca, Lopez i Affleck odlučili su se razići, evo koji je razlog

Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck i Jennifer Lopez - 2 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 4 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Ben Affleck, Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 2 +23 Jennifer Lopez - 1 Galerija

Iako je prošlo samo nekoliko dana od njihova medenog mjeseca, Jennifer Lopez i Ben Affleck odlučili su se razdvojiti, a ovo je razlog njihove odluke.

Jedan od najpopularnijih holivudskih parova današnjice Jennifer Lopez i Ben Affleck nedavno su uživali na svom medenom mjesecu u Parizu, a iako je od toga prošlo tek nekoliko dana, JLo i Ben odlučili su se razdvojiti.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Naime, glumac i pjevačica zbog svojih će poslovnih obaveza neko vrijeme provesti odvojeni, a Ben se tom prilikom vraća u Ameriku dok će Lopez još kratko ostati u Europi.

Blizak izvor za Hollywood Life potvrdio je ovu vijest.

''Jedina stvar koja njihovu vezu čini toliko jedinstvenom je da više od ikoga znaju zahtjeve koji dolaze s onim što rade. Zapravo, vjeruju da ih odvojenost čini jačima i to je savršeno jer kad su razdvojeni, zarađuju ekstremnu količinu novca. To je win-win situacija'', rekao je izvor.

''Kada su razdvojeni zbog posl stalno pričaju, dopisuju se, zovu preko videopoziva. A nakon što provedu vrijeme odvojeni jedno od drugoga kada se konačno vide susret bude tim bolji. JLo voli što zna da će njezin muž biti uz nju bez obzira na sve'', dodao je pa otklonio sve sumnje obožavatelja kako će razdvojenost naštetiti ovom paru.

Jennifer se sredinom srpnja vjenčala za Bena Afflecka u Las Vegasu, nakon čega su proveli romantični medeni mjesec u Parizu.

Par se trebao vjenčati u rujnu 2003. godine, ali su vjenčanje odgodili samo nekoliko dana prije svečanosti. Naposljetku su otkazali zaruke u siječnju 2004. i prekinuli.

Ponovno su prohodali sredinom 2021. godine, a zaručili su se u travnju ove godine.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 6 +27 Žanamari Perčić - 7 Celebrity Žanamari uskočila u najmanji mogući bikini i napravila potpunu pomutnju: "Ne mogu, gasite Instagram!"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli i Veronica Berti - 1 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 6 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 5 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 3 +7 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 4 Celebrity Supruga talijanskog slavuja na jahti priredila golišavi show za paparazze, a i on je pokazao više od očekivanog!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene