Uvijek je prvi!

Roditelji su za njega mislili da je s druge planete, a zbog ovog što je pokazao mi bi se složili s njima!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Husein Barjaktarević Husein Barjaktarević Husejn Barjaktarević Husejn Barjaktarević Husejn Barjaktarević Husejn Barjaktarević +0 Husejn Barjaktarević Galerija

Husejn Barjaktarević u showu "Supertalent" pokazao je svoje maestralno umijeće sviranja harmonike i oduševio članove žirija.

Husejn Barjaktarević iz Ilijaša pored Sarajeva je prema riječima njegovih roditelja rođen miran i tih i mislili su da je s neke druge planete.

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent kakav spoj! Pogledajte kako su članovi žirija MasterChefa iznenadili kolege iz Supertalenta, netko je bio posebno sretan što je upoznao Melkiora!

"Kada je rekao da će se prijaviti na Supertalent bili smo jako uzbuđeni, to je za mene bilo nešto veliko", izjavila je njegova majka.

14-godišnji Husejn svira harmoniku od svoje sedme godine, a na pozornicu "Supertalenta" došao je pokazati svoje glazbeno umijeće, koje inače pokazuje na natjecanjima. Dosad se natjecao na njih čak 15 i na svima je osvojio prva mjesta, čime se pohvalio žiriju prije nego im je zasvirao.

"Publika na nogama, žiri u esktazi, bio si maestralan. Kada nam dođe netko poput tebe, skroman, pristojan, dobar i još k tome svoje talent odradi ne savršeno, nego da mi ne znamo što bi rekli. Bio si savršen! Ono što mogu primijetiti je da si najbrži prst u regiji. Ne znam je li to normalno, ali sviraš jako brzo", primijetila je Maja.

"Za razliku od nekih harmonikaša koji nam dođu u Supertalent, ti si bez obzira na izbor glazbe doista pokazao svoju virtuoznost. Kada tome dodamo da imaš 14 godina, mene kao članicu žiriju doista čini sretnom što možemo na televiziji pokazati i izgovoriti rečenicu da trud, rad i disciplina uvijek, ali uvijek urode plodom", poručila mu je Martina Tomčić, a cijeli žiri ga nagradio s četri da za prolazak dalje.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Vale Jerry Vale Jerry Vale Maja Šuput +7 Jerry Vale Celebrity Bio je odvjetnik u Dubaiju i imao sve, a sada pjeva na ulici: ''Ne želim biti prosjak, ovo mi je možda zadnja prilika''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Gazija Marina Gazija Marina Gazija Janko Popović Volarić +7 Marina Gazija Celebrity Natjecateljica oštro reagirala jer se Martini i Maji nije svidjelo ono što vide: "U redu je biti seksi, i u redu je biti i mama''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene