Novi par

Hrvoje 'službeno' potvrdio kako je u vezi s Miom - putem Facebooka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O tome se nagađalo nekoliko dana, ali sad je Hrvoje Šalković službeno potvrdio kako je u vezi s Miom Kovačić – i to putem Facebooka.

Objavio je fototgrafiju na kojoj pozira s Miom Kovačić i ispod nje napisao:

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Sretna je! Ecija Ivušić priznala vezu s bivšim nogometašem: "Mislila sam da se nikada nećeš pojaviti"

'Umjesto maturske slike u izlogu, sada malo prašine, portali, komentari, dobri, zlobni, pokoji dušebrižnik.... A za dva dana blaženi zaborav i povratak u mirnu rutinu. Mislim, ok, kužim zbog curke, ali ne'š ti lijevog pisca. Izađeš van, pa onda bla bla bla bla bla, i za dva dana te svi zaborave - e tako se to radi.Od sutra na ovoj stranici ponovo uobičajene teme', napisao je Hrvoje Šalković na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, Mia i Hrvoje su vezu započeli prije mjesec dana, a trude se provesti svaki trenutak zajedno. Mia, voditeljica inMagazina, većinu vremena zbog poslovnih obaveza i uređenja stana provodi u Zagrebu no kad god ulovi malo vremena provede ga u društvu Hrvoja. Šalković trenutačno boravi u Novalji na otoku Pagu gdje radi kao PR u klubu Noa, a piše i kolumnu upravo na Dnevnik.hr-u 'Shalovanje'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene