Kažu sami poznati

VIDEO Ups! Trenuci koji su obilježili njihove živote

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dolazak na Oscare poseban je trenutak u životu glumaca, no dogodi se i puno stvari koje nisu planirali...

Oscarovci, nominirani... svi oni koji se nađu na dodjeli zlatnih kipića u Hollywoodu imaju svoju priču. Neka od najpoznatijih glumačkih lica prisjetila su se svojih trenutaka na prijašnjim dodjelama, taman prije nego li i sama ovogodišnja dodjela donese nove dobitnike.

Pogledaj i ovo showbuzz Oscar 2015. Najiščekivaniji show godine u najzvjezdanijem izdanju do sada

VIDEO Ovo je jedini film koji je dobio Oscara, a NIJE za mlađe od 18!

Minnie Driver otkrila je priču iza svoje omiljene fotografije snimljene na dodjeli Oscara. Nosila je seksi crvenu haljinu koja joj je u jednom trenu skliznula, no na sreću nosila je krzno koje je spasilo stvar – tako je snimljena upravo ta šarmantna fotografija.

Nezgodu na crvenom tepihu imala je i glumica Glenn Close koja je na jednoj dodjeli nosila haljinu bez naramenica. No, netko joj je stao na haljinu pa je ona skliznula – u djeliću sekunde svi su mogli vidjeti njezine grudi.

Emma Thompson prisjetila se reakcije kada je shvatila da je pobijedila. 'Mama mi je rekla da nemam nikakve šanse, a kad sam čula svoje ime na dodjeli, nisam mogla vjerovati – bila sam u šoku!', rekla je slavna britanska glumica.

Reese Witherspoon otkrila je tajnu svoje torbice. 'Jedna stvar koju nitko ne zna na dodjeli. U torbici ne nosim ruž kao što mnogi misle, već unutra imam slatkiše', kaže glumica.

I Channing Tatum se prisjetio svog trenutka. 'Bio je to moj prvi put na Oscarima i baš sam odlučio zaplesati. Uživo na TV-u. Na svu sreću, Charlize Theron mi nije ispala iz ruku', prisjeća se glumac.

Pogledajte u videu i kojih još trenutaka se sjećaju slavna lica... duga je povijest Oscara.

Ove godine dodjelu po prvi puta vodi glumac Neil Patrick Harris koji obećava pravi spektakl. Očekuju se i nastupi mnogih glazbenih zvijezda među kojima je i Lady Gaga, Maroon 5, John Legend, Tim McGraw i Rita Ora. Najavljeni su i mnogi slavni prezenteri, no ipak glavne zvijezde su svi nominirani – među njima su sretnici koji kući nose zlatni kipić.

Pripreme za najvažniju filmsku noć u godini su u tijeku, a mi vam u ranu zoru u ponedjeljak donosimo izvještaj s Oscara 2015. Ne propustite! 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene