U velikim problemima

Kličko u Ukrajini skriva kćerkicu od njezine majke glumice koja je postala žrtva nasilnog novog dečka

Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) +0 Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Galerija

Hayden Panettiere nije bila problematična tijekom veze s Vladimirom Kličkom s kojim ima kćer Kayu.

Hayden Panettiere 2018. godine raskinula je zaruke s boksačem Vladimirom Kličkom, s kojim ima kćer Kayu.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Skandalima nema kraja Držali se za ruke: Posrnula glumica viđena s bratom bivšeg dečka koji joj više ne smije prići

Holivudska glumica i boksač počeli su se viđati 2009. godine nakon što su ih upoznali zajednički prijatelji. U svibnju 2011. godine par se razišao zbog prenatrpanih rasporeda, no romansu su obnovili 2013. godine te se ubrzo zaručili. Kćerkica Kaya stigla je kao kruna ljubavi u prosincu 2014. godine, a boksač je bio najveća podrška zaručnici nakon što je pala u postporođajnu depresiju.

Ubrzo nakon prekida Hayden se počela čudno ponašati u javnosti s novim dečkom Brianom Hickersonom, u kojeg se zaljubila u kolovozu 2018. godine. Tako su ju paparazzi jednom prilikom ulovili u "veselom" stanju kako izlazi iz jednog restorana bosa, a onda ih je počela ganjati po parkiralištu.

Ubrzo je u Brianovu domu u studenom 2018. godine intervenirala policija nakon njegova fizičkog sukoba s ocem, u kojem je sudjelovala i alkoholizirana Hayden.

Početkom svibnja dogodio se novi napad, a Brian je navodno tada svoju djevojku ošamario tri puta, no na sudu se izjasnio kako nije kriv. Hayden su policajci nakon njezinog poziva u 2 ujutro pronašli u modricama i natečenu na gornjem katu kuće, iako je Brian tvrdio kako je sam u kući s psima kada su mu službenici pozvonili na vrata.

Hayden im je tada otkrila kako je s dečkom pila u obližnjem baru, a pri povratku kući su se posvađali. Navodno je jednom od policajaca priznala i kako joj je Brian naudio i dan prije dok su bili na putovanju u Puerto Ricu. Ipak, glumica je ostala s njim i nakon što je zbog njegovih udaraca počela krvariti iz nosa.

Obitelj i prijatelji jako su se zabrinuli za plavokosu glumicu, ali i njezin bivši partner kod kojeg je njihova kćerkica još od kolovoza 2018. godine, što se tek sad saznalo.

Iako se pričalo kako je 4-godišnja Kaya u Ukrajini samo privremeno kako bi bila s ocem, čini se kako to nije baš tako te da boksač ne želi da njegova mezimica bude okružena obiteljskim dramama, alkoholnim ispadima i čudnim ponašanjem svoje majke i njezinog nešto mlađeg dečka te njegove problematične obitelji.

"Ovo je vrlo teška situacija koju Hayden mora nekako riješiti. Njezin je trenutni život potpuni kaos i mora se riješiti problematičnog dečka. Nitko ne zna zašto i dalje održava vezu zbog koje se samo osjeća loše", otkrio je izvor blizak glumici, dok ona tvrdi kako su ona i Kličko ostali u bliskim odnosima s namjerom da njihovoj kćerkici baš ništa ne nedostaje ni nakon prekida.

Iako to svakako može biti slučaj, više se čini kao da joj Vladimir ne da blizu kćerkice dok se ne zbroji, iako se nitko od glavnih aktera nije oglasio na ovu temu, pa nitko i ne zna što se ovdje točno događa.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Asher Monroe (Foto: Instagram) +2 Asher Monroe (Foto: Instagram) Celebrity Najbogatija Bosanka u Split stigla sa sinom i 16 godina mlađim dečkom, pa nitko nije znao koji je koji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene