Skandalima nema kraja

Držali se za ruke: Posrnula glumica viđena s bratom bivšeg dečka koji joj više ne smije prići

Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) +0 Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Galerija

Hayden Panettiere prvo je raskinula zaruke s Vladimirom Kličkom, a zatim je ostala bez kćerkice.

Nekad popularna glumica i bivša zaručnica boksača Vladimira Klička posljednjih je mjeseci u velikim problemima.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Kod tate na sigurnom Hayden Panettiere srce je slomljeno: Ne viđa kćer koju je dobila s Kličkom, djevojčica je s njim u Ukrajini

30-godišnja glumica Hayden Panettiere prvo je 2018. godine raskinula zaruke s popularnim boksačem, a zatim je ostala bez kćerkice Kaye koja je posljednjih mjeseci sa svojim ocem u Ukrajini.

Podsjetimo, par se upoznao 2009. godine preko zajedničkih prijatelja. U svibnju 2011. godine par se razišao zbog prenatrpanih rasporeda, no romansu su obnovili 2013. godine te se ubrzo zaručili. Kćerkica Kaya stigla je kao kruna ljubavi u prosincu 2014. godine, a boksač je bio najveća podrška zaručnici nakon što je pala u postporođajnu depresiju.

No niti tu problemima mlade glumice nije bio kraj. Ubrzo nakon prekida započela je vezu s nepoznatim glumcem Brianom Hickersonom koja je dodatno zabrinula glumičinu obitelj i prijatelje.

Naime, vezu su obilježili skandali poput alkoholiziranja, fizičkih obračuna, intervencija policije u njihovom domu i slično, a prije 4 mjeseca Brian je uhićen zbog fizičkog nasrtaja na glumicu tijekom jedne svađe u 2 ujutro.

Sudac mu je tada odredio da se mora kloniti svoje djevojke te je izgubio pravo posjedovanja oružja. Također, zvijezda serije "Nashville" prekinula je s nasilnim dečkom, no čini se kako je sada pronašla utjehu i to u njegovom bratu.

Glumica je tako nedavno viđena u šetnji New Yorkom s Brianovim bratom Zachom Hickersonom, a par se čitavo vrijeme držao za ruke te smijao, čak i kad su spazili paparazze. "Izgledali su jako sretno i blisko te su s ponašali kao par", otkrio je jedan od očevidaca.

Ipak, postoje i izvori koji tvrde kako se među njima ne događa ništa romantično te kako je ovo bila predstava za javnost. "Zach i Hayden su bliski prijatelji", tvrde, no njezina obitelj sada je još zabrinutija, jer svojima ponašanjem nekadašnja slatkica ne ostavlja dojam kao da želi vratiti kontrolu nad svojim životom.

Istovremeno, Vladimir Kličko se ne oglašava po pitanju bivše zaručnice koja se s njim nije nimalo čudno ponašala, barem ne u javnosti. 

Fotografije navodnog para možete pogledati OVDJE.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Goop (Foto: Instagram) Goop (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) +4 Gwyneth Paltrow (Foto: Getty Images) Celebrity Kontroverzna fotka zapalila Instagram: Je li se na njoj razgolitila 46-godišnja glumica?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene