Neočekivana objava

Glumica se oglasila prvi put nakon što ju je dečko pretukao i objavila fotografiju kojom je sve iznenadila

Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) +0 Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Galerija

Hayden Panettiere objavila je fotografiju bivšeg zaručnika Vladimira Klička kako pleše s njihovom kćeri Kayom u prostoriji ukrašenoj balonima i konfetima.

Hayden Panettiere (30), koja je najpoznatija po ulozi navijačice u seriji “Heroji“, objavila je prvu fotografiju na Twitteru nakon incidenta na Valentinovo kada ju je pretukao dečko, glumac Brian Hickerson (30).

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Kod tate na sigurnom Hayden Panettiere srce je slomljeno: Ne viđa kćer koju je dobila s Kličkom, djevojčica je s njim u Ukrajini

“Najbolji tata“, napisala je Hayden pokraj slike bivšeg zaručnika Vladimira Klička (43) s njihovom kćeri Kayom (5). Nekadašnji boksač zaplesao je s kćerkicom u prostoru okićenom balonima i konfetima. Hayden je nakon toga objavila i fotografiju Kaye kako se smiješi s licem oslikanim u tigra.

Inače, glumičina kći živi sa svojim ocem Kličkom u Ukrajini, a kako su pisali američki mediji, Panettiere je započela vezu s Brianom još dok je bila zaručena za boksača. Haydenini prijatelji kažu kako se ne viđa često s Kayom i da je to jako tužna situacija. “To je tužno. Ne provedu ni blagdane skupa“, ispričali su.

Glumičin je odvjetnik prošle godine rekao da redovito viđa kćer. Nakon što je rodila Kayu, Hayden je javno progovorila o borbi s postporođajnom depresijom, a nekoliko se puta prijavila u bolnicu na liječenje.

Hayden je rekla da su ona i Kličko ostali prijatelji. “Još se međusobno poštujemo i prijatelji smo. To nije situacija u kojoj se često nađeš. No mislim da smo odradili dobar posao“, zaključila je glumica.

Podsjetimo, Hayden je na Valentinovo optužila dečka Briana da ju je udario šakom u lice. Napad su prijavili glumičini susjedi koji su vidjeli glumca kako hoda po dvorištu nakon što ga je ona izbacila iz kuće. Policajci su izvijestili da je Pantierre imala crveno i natečeno lice te ogrebanu ruku.

“Ubio je boga u meni“, vikala je glumica u trenutku kada je došla policija. Brian je vrištao kako ne želi biti optužen za neka s*anja, no nije rekao je li udario Hayden.

To nije prvi put da je glumicu napao njezin nasilni partner. Policija je Hickersona prije samo devet mjeseci uhitila jer je nasrnuo na Hayden nakon pijane svađe. Par je u vezi od ljeta 2018.

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene