Muževniji izgled

Harry Potter postao frajer: Slavni glumac izašao na balkon samo u boksericama i pokazao isklesano tijelo

Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) +0 Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) Galerija

Britanskog glumca Daniela Radcliffea svijet je upoznao u ulozi malog čarobnjaka Harryja Pottera.

Slavni glumac itekako se promijenio od Harry Potter dana.

Pogledaj i ovo Daniel Radcliffe Neprepoznatljiv! Zvijezdu omiljenog filma nije lako prepoznati s novim imidžem, a čini se da se dobro pomučio i za pločice na trbuhu!

Britanskog glumca Daniela Radcliffea svijet je upoznao u ulozi malog čarobnjaka, no činjenica jest kako je Daniel danas 29-godišnjak koji i dalje radi punom parom.

Tako se glumac posljednjih tjedana nalazi u Australiji gdje snima novi film "Escape from Pretoria" u kojem je neprepoznatljiv. u filmu britanski glumac tumači južnoafričkog aktivista protiv apartheida Tima Jenkina, koji je krajem 70-ih godina bio zatvorenik u Pretoriji.

Film je nastao prema Jenkinovoj autobiografiji "Inside Out: Escape From Pretoria Prison".

Glumac je u ožujku uhvaćen na setu s dugom kosom i bradom te štreberskim naočalama, a logično, i odjeća je pratila vrijeme u kojem se odvija radnja filma.

Ipak, Daniel je uspio dobiti koji dan slobodno koji je proveo u opuštenom izdanju na balkonu hotela na koji je izašao zapaliti cigaretu samo u boksericama.

Nije dugo trebalo da paparazzo fotografije obiđu svijet, a gusta brada odlično pristaje glumcu koji tako izgleda starije i muževnije, što mu ide u prilog za buduće poslove.  

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) +4 Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Celebrity Potresna objava supruge holivudskog glumca: ''Ne želim ovo skrivati zato što nije pozitivno...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene