Tijekom snimanja

Slavni glumac ozlijeđen i odmah prevezen u bolnicu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tijekom snimanja kultnog filmskog serijala Star Wars nešto je pošlo po zlu.

Američki glumac Harrison Ford završio je u bolnici nakon što se ozlijedio tijekom snimanja novog nastavka kultnog filmskog serijala Star Wars.

Pogledaj i ovo Harrison Ford i Calista Flockhart - 4 Tko bi se tome nadao! Omiljenom Indiani Jonesu i njegovoj 22 godine mlađoj supruzi priredili neugodnu situaciju, nju je to malo uzrujalo!

71-godišnji glumac je prilikom snimanje u Pinewood Studios, u predgrađu Londona, ozlijedio gležanj nakon čega je prevezen u bolnicu John Radcliffe u Oxfordu.

Predstavnica kompanije Disney Vanessa Davies otkrila je medijima kako ova nezgoda ne bi trebala utjecati na rokove snimanja. Harrison Ford će u novom nastavku Star Warsa ponovno odigrati ulogu Hana Soloa. U filmu će glumiti i Carrie Fisher, Mark Hamill, Andy Serkis i dobitnica Oscara Lupita Nyong.

Otkrio kako je nastala najbolja scena u filmu!

'Pojavile su se informacije kako je Ford zaradio i udarac u prsa, no to nije istina. Ozlijedio je gležanj', rekla je Davies.

Iz Disneya i Lucasfilma potvrdili su da će se radnja novog filma (Star Wars: Episode VII) odvijati 30 godina nakon događaja koji su se zbili u 'Povratku Jedija'. Početni film nove trilogije režirat će J. J. Abrams, a u kinima bi ga trebali gledati od 18. 12. 2015. godine.

(HIna)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene