holivudska krema na našoj obali

Indiana Jones stigao u Hrvatsku s 22 godine mlađom glumicom i njihovim sinom, pokušali su se sakriti, no nisu uspjeli izbjeći fotografe

Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) getty images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Calista Flockhart (Foto: Profimedia) +0 Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Galerija

Harrison Ford i Calista Flockhart snimljeni su tijekom šetnje Dubrovnikom sa sinom Liamom.

Slavni Indiana Jones, 79-godišnji Harrison Ford stigao je u Dubrovnik sa svojom 22 godine mlađom suprugom, glumicom Calistom Flockhart koja se proslavila naslovnom ulogom u seriji "Ally McBeal".

Pogledaj i ovo Harrison Ford i Calista Flockhart - 2 Kad bi pogledi govorili Predviđali su im brzi kraj ljubavi, ali legendarni glumac 22 godine mlađu suprugu i kolegicu i dalje čvrsto drži u naručju

Fotografi su ih ulovili tijekom šetnje gradom, a s njima je bio i sin Liam (20). Fotografije je objavio DubrovnikNet.

Harrison je za šetnju obukao crnu majicu i hlače te je lice pokrio maskom i sunčanim naočalama, kao i njegova supruga, no holivudska krema nije uspjela gradom proći neopaženo.

Podsjetimo, Ford i Flockhart upoznali su se 2002. godine na dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu, nakon što je ona sama odlučila izvesti potez kako bi dobila priliku da ga upozna. Tako ga je zapravo "slučajno" zalila pićem, a njezin se odvažni potez itekako isplatio. Odmah je pao dogovor za ponovni susret, a Calistin sljedeći korak bilo je angažiranje kolege Jamesa Marsdena da joj pomogne u cijeloj toj situaciji jer jednostavno nije mogla odoljeti Harrisonu.

Calistin se plan tako počeo dobro razvijati, a ona je sama u nekoliko navrata priznala da ju Harrisonova ljubavna prošlost uopće nije zanimala, kao ni njegove godine. Vjenčali su se 2010. godine.

Godine ni za Harrisona nisu bile presudan faktor ni u kojem pogledu, kao ni to što je pronašao ljubav u starijoj životnoj dobi, no nije očekivao da će postati i otac.

Naime, godinu dana prije nego što su se upoznali, Calista je posvojila dječaka Liama, a Harrison je sretno prihvatio ulogu njegova oca i nije propustio niti jedan važan trenutak u njegovu životu.

Par se danas rijetko pojavljuje u javnosti i živi mirnim životom, ali kada se pojave, ne propuštaju priliku da pokažu svijetu koliko se još uvijek vole, bilo da razmjenjuju nježne poljupce na ulici ili se šeću zagrljeni.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +12 Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Nekad i sad Prije više od 10 godina prozvali su je najljepšom djevojčicom na svijetu, a tek danas se svi okreću za njom - s razlogom!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Matea Ibanez (Foto: Instagram) Matea Ibanez (Foto: Instagram) Marta Fernandes i Matea Ibanez (Foto: Instagram) Matea Ibanez (Foto: Instagram) +2 Matea Ibanez (Foto: Instagram) Celebrity Ni bivši dinamovac nije odolio komentirati suprugu u seksi bikiniju, a dive joj se i druge žene nogometaša: "Srušit ćeš internet!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene