Dobro se dosjetila

Slavna plavuša skinula se u toples, imala je za to poseban razlog: "Rijetko ovo radim, ali morala sam"

Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Getty Images) Gwyneth Paltrow, Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) +16 Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Galerija

Gwyneth Paltrow u toplesu promovira svoj modni brend odjeće, a videosnimku i fotografije objavila je na društvenim mrežama.

Holivudska glumica Gwyneth Paltrow pozirala je u toplesu uz bazen svoje vile vrijedne 4,9 milijuna dolara u četvrti Montecito, i to kako bi promovirala novu kolekciju svojeg modnog brenda G. Label.

Pogledaj i ovo Apple Martin njezina slika i prilika Lijepa kći slavne glumice pozirala u maminoj legendarnoj prozirnoj haljini i sve vratila 20 godina unatrag!

49-godišnja oskarovka u videu nosi samo traperice, dok gole grudi u jednom trenutku sakriva rukama, a bila je to njezina ideja za najbolju reklamu. 

"Rijetko obnavljamo svoje komade, ali morali smo vratiti ove široke nogavice", napisala je Gwyneth uz video objavljen u priči na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by goop (@goop)

Paltrow s obitelji živi u kalifornijskom Montecitu, a njezina se vila nalazi blizu domova poznatih lica poput Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres te Harryja i Meghan Markle. Zahvaljujući svojoj uspješnoj glumačkoj karijeri, ali i brendu Goop, izgradila je bogatstvo od 150 milijuna dolara te se može pohvaliti luksuzom u kojem živi.

Kćer Apple i sina Mosesa glumica je dobila u braku s pjevačem grupe Coldplay Chrisom Martinom, a bivši par danas je u sjajnim odnosima. Gwyneth je u sretnom braku sa scenaristom Bradom Falchukom, a Chris je u vezi s glumicom Dakotom Johnson i svi se odlično slažu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Šime Vrsaljko Kaja Vidmar +15 Kaja Vidmar Celebrity Vrsaljko objavio prvu fotku s kćeri Viktorijom i sinom Brunom, preslatki prizor sve je iznenadio!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Kyrgios i Costeen Hatzi - 1 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi - 3 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi - 2 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi +21 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi Celebrity Tko je mlađahna ljepotica koja je uspjela smiriti zločestog dečka tenisa? Prije nje spavao je s obožavateljicama svakog tjedna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene