Bez ustručavanja

Matei nakon ispadanja priznao tko mu od kandidata nikako nije sjeo: "Najviše je izrazio tu težnju da gazi preko svih zbog pobjede"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Matei Negovetić Gordana Brlek Gordana Brlek Masterchef 2021. natjecatelji - 16 masterchef intervju Gordana i Matei MasterChef deseta emisija - 4 Deseta epizoda showa \ Deseta epizoda showa \ Deseta epizoda showa \ Masterchef epizoda 10 - 6 +16 Masterchef epizoda 10 - 3 Galerija

Gordana Brlek i Matei Negovetić ispali su iz showa "MasterChef" nakon čega su otkrili svoje dojmove i kako se osjećaju, ali i planove za budućnost.

Mateija Negovetića i Gordanu Brlek na prijavljivanje u show "MasterChef" potaknula je ljubav prema kuhanju i prilika da pokažu što su dosad u kuhinji naučili kao i naučiti nešto novo, ali nažalost ova je avantura za njih završena.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin ''brate...'' Damir Tomljanović objavio fotografiju chefa Vukija i tek rođene kćeri, a onda mu je uputio i originalnu čestitku!

Nakon što im je žiri zadao jednostavan zadatak, oni ga ipak nisu uspjeli svladati i napustili su show nakon kratkog vremena.

Gordani je najdraži član žirija bio njezin mentor Damir Tomljanović, a Mateiju Melkior.

"Volim njegov stil kuhanja, njegovu profesionalnost i mislila sam da od njega mogu najviše naučiti zbog njegova iskustva", priznala je Gordana.

"Najdraži član žirija bio mi je definitivno Melkior jer me odabrao u svoj tim, a od njega sam najviše upio tu njegovu smirenost", otkrio je Matei.

Gordana i Matei ne žale nimalo zbog sudjelovanja u showu, a evo što bi ipak možda promijenili da mogu vratiti vrijeme.

"Vjerojatno bih se malo više koncentrirala", priznala je Gordana.

"Definitivno bih ostao pri svojoj odluci i ne bih ništa promijenio, ni nastup, ni riječi, jer smatram da je to bilo najbolje", zaključio je Matei.

A evo koje su im najdraže uspomene.

"Situacija sa same audicije kada me Melkior pitao hoću li i dalje ostajati pri svojoj odluci, a ja sam mu rekao da, pa su svi članovi žirija ostali poprilično šokirani", otkrio je Matei.

"Najdraža uspomena mi je bila prva audicija gdje sam kuhala svoje jelo. Kada mi je činjenica da sam ušla u top 60 bila wow, već mi je to bilo dovoljno", izjavila je Gordana.

I dok ona smatra kako je bila prekratko u showu da bi mogla reći da joj neki od kandidata nikako nije sjeo, Matei je tu bez razmišljanja istaknuo jednu osobu.

"Frane mi nikako nije sjeo, on je najviše izrazio tu težnju da doslovno gazi preko svih zbog pobjede, dok je ostatak ekipe bio podržavajući", smatra Matei.

Nakon "MasterChefa" Gordana planira upisati kulinarsku školu, a Matei želi nastaviti i dalje održavati svoje radionice te se posvetiti više veganskim receptima.

Cijeli razgovor s Gordanom i Mateijem pogledajte u videu.

Kome će zvono odzvoniti?

MasterChef putovanje bliži se svom kraju za još jednog natjecatelja. Nakon što su u prethodnoj emisiji crne pregače dobila tri kandidata čija su jela bila najlošija, došlo je vrijeme da nakon noći provedene u vili spakiraju svoje kofere i upute se u MasterChef kuhinju kako bi dali sve od sebe da svoj kofer ipak ne moraju nositi kući nego ga vratiti u vilu. No, jedan od njih će se nakon kulinarskog stres testa ipak morati u potpunosti oprostiti od ekipe u vili i zaputiti svojoj kući.

U kuharskom nadmetanju za ostanak u MasterChefu, u novoj emisiji gledat ćemo Vanju, Maju i Igora. ''Tužan sam jer možda danas napuštam ekipu'', rekao je Vanja. ''Totalno je bezveze osjećaj pakirati kofere. Dat ću sve od sebe u eliminacijskom izazovu, bez obzira na ozljedu'', istaknuo je Igor koji je ozlijedio ruku prilikom kuhanja u prošloj emisiji. ''Imam pozitivna razmišljanja za ovaj izazov i mislim da će mi to pomoći'', kazala je Maja prije stres testa.

Zadatak koji su dobili je replicirati jelo koje se nalazi ispod zvona, od serviranja do okusa. Radi se o krem juhi od slanutka i graha s prženim žličnjakom od kozica te aromatizirani kreker. Natjecatelji će dobiti priliku vidjeti jelo, kušati ga te će si moći pomoći receptom koji će se nalaziti na njihovim radnim jedinicama.

Tko će uspjeti replicirati ovu kreativnu juhu, a tko ipak teška srca napušta MasterChef, gledatelji će moći vidjeti večeras u 21.15.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Danijela Martinović oglasila se prvi put nakon vijesti o Grašinoj novoj vezi, evo kako se ona zabavlja dok svi o njemu pričaju!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić Hana Huljić +4 Hana Huljić Celebrity Hana Huljić kratko je komentirala vezu s Grašom, evo što je poručila svim znatiželjnicima, par već i živi zajedno

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene