Markantni i šarmantni

Višnjić i Filipović raspametili obožavateljice zajedničkom fotkom, ali jednoj se stvari neki nikako ne mogu načuditi

Goran Višnjić Goran Višnjić In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić Goran Višnjić Goran Višnjić (Foto: Instagram) +0 Tarik Filipović, Goran Višnjić (Foto: Instagram) Galerija

Goran Višnjić i Tarik Filipović objavili su zajedničku fotografiju na Instagramu, a mnogi se pitaju kako je moguće da se s godinama gotovo nimalo nisu promijenili.

Hrvatski glumac s britanskom adresom Goran Višnjić stigao je u domovinu na zasluženi odmor koji gotovo ne propušta niti jedne godine, a to vrijeme koristi i za druženje s dragim kolegama.

Pogledaj i ovo BUKOWSKEE feat. Tarik Filipović Intimne priče Priča o nestrpljenju i neopraštanju u novoj pjesmi spojila je BUKOWSKEE s našim poznatim glumcem i voditeljem!

Goran se tako pohvalio susretom s Tarikom Filipovićem nakon više od godinu dana, a njihove se obožavateljice pitaju i čude stare li njih dvojica uopće.

"Nakon godinu dana a ko' da je bilo jučer. Do sljedeće runde na predstavi "Predsjednik i predsjednica", napisao je Goran uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic)

Istu je fotografiju objavio i Tarik na svom profilu. 

"Vratija se Šime? Neee,samo navratija. Sad će češće,obeća je.
Ono kad ti treba dva sata samo da načnemo teme u godinu i još pola iste koliko se ne vidjesmo", napisao je glumac. 

A na oba profila zaredali su se brojni komplimenti. 

"Izgledate super", "Super ste obojica", "Starite li vi", "Gdje ste bombe", "Markantni kao i uvijek", "Dva frajera", "Ne starite obojica, kao prije 16 godina kad sam vas vidjela prvi put na televizoru. Pozdrav za dva gospodina", "Lijep i ljepši", "Šmekeri", "Lijepi dečki naši", "Jao momci, šarmantni kao uvijek. Velik naklon, gospodo draga", neki su od komplimenata koje su dobili.

Goran je nedavno snimljen i na 61. Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku, a sve je dodatno raznježila fotografija s njegovim sinom Vigom koji je također uživao u predstavama. 

Inače, Goran je upravo na festivalu u rodnom gradu i sam kao dječak krenuo u glumačke vode, a svoju bogatu karijeru zadnjih dvadesetak godina gradio je u Hollywoodu gdje se probio ulogom doktora Luke Kovača u hit-seriji "Hitna služba".

Prošle godine je iz Kalifornije s obitelji preselio u Veliku Britaniju gdje zadnjih mjeseci radi na novim projektima. Osim Viga, Goran sa suprugom Evom ima i sina Tina te kći Vivien, dok s bivšom Mirelom Rupić ima još i kći Lanu Lourdes.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Sam Asghari (Foto: Instagram) +11 Sam Asghari (Foto: Instagram) Celebrity Pričalo se da ju iskorištava zbog jedne stvari, ali on se od nje ne miče ni u teškim danima, a pristaje i na ono što je većini muškaraca mrsko

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Martina Boščić - 9 In Magazin: Martina Boščić - 11 In Magazin: Martina Boščić - 7 In Magazin: Martina Boščić - 6 +4 In Magazin: Martina Boščić - 5 inMagazin Upoznajte najutjecajniju hrvatsku fitness influencericu, na Instagramu je prati gotovo 200 tisuća ljudi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene