ništa još ne odaje

Goran Višnjić zadnjom fotkom zaintrigirao tisuće fanova, neki već nagađaju: "Opa, novi James Bond!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goran Višnjić na Instagramu je otkrio pratiteljima kako radi na jednom novom projektu o kojem ne smije puno govoriti, a neki su već počeli nagađati o čemu se radi.

Naš poznati glumac Goran Višnjić prekinuo je jednomjesečnu šutnju na Instagramu fotografijom čijim je opisom zaintrigirao brojne svoje pratitelje.

Pogledaj i ovo Nina Badrić kakva ekipa! Nina Badrić pohvalila se posjetom našeg proslavljenog glumca u čijem je društvu uživala na Hvaru: ''Tradicionalna fotografija''

"Ne, nisam zaboravio na vas. Samo radim na nečemu jako zanimljivom, ali zasad o tome još šutim. Kao i uvijek, nadam se da će vam se svidjeti", napisao je Višnjić u opisu fotografije na kojoj pozira u elegantnom crnom odijelu s kravatom oko vrata.

"Pravi si pastuh", "Očekujemo da ćeš nam uskoro otkriti tajnu", "Lijepo je vidjeti te opet, veselim se tvom novom projektu", "Opa, novi James Bond", samo su neki od komentara koje je dobio ispod fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic)

Goran Višnjić proteklo je ljeto proveo u Hrvatskoj, prije nego što se vratio svojim svakodnevnim obavezama.

Svoju bogatu karijeru posljednjih je dvadesetak godina gradio u Hollywoodu, gdje se probio ulogom doktora Luke Kovača u hit-seriji "Hitna služba", a prošle se godine iz Kalifornije s obitelji preselio u Veliku Britaniju te proteklih mjeseci tamo radi na novim projektima.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Celebrity Sahranjena Marina Tucaković: Ispunjena joj je posljednja želja, od nje se oprostile neutješne glazbene zvijezde

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene