Noć vještica

'Laka noć mamice', a ako ova mamica vama poželi laku noć budite sigurni da nećete spavati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Noć vještica odlično je vrijeme za gledanje horror filmova. Ovaj će vas sigurno prestraviti.

Majka je osoba kojoj najviše vjerujemo i uz koju se osjećamo najsigurnije. Ipak, u ovom slučaju, majka je osoba od koje želimo pobjeći koliko nas noge nose. Film 'Laka noć mamice' ('Goodnight Mommy') ili u originalu 'Ich seh Ich seh', novi je horror film koji nam dolazi iz susjedstva, točnije iz Austrije. Činjenica je da bi Austrija bila zadnja zemlja za koju bi smatrali da može proizvesti ovakav film, ali eto, prevarili smo se.

Pogledaj i ovo Severina - 3 Rijetke fotke iz stana Severina pokazala kako je uredila stan za Noć vještica, a nekoliko detalja svima je ukralo pozornost

 

Još je zanimljivije kada se zna kako je film 'Goodnight Mommy' nominiran za Oscara! Horror filmovi obično nemaju tu sreću, iako je 'The Exorcist imao čak 10 nominacija.

 

Veronika Franz i Severin Fiala donose nam priču od koje se ledi krv u žilama. Iako je prilično teško snimiti originalan film strave koji će nas uistinu prestrašiti, čini se kako je to našim susjedima pošlo za rukom.

Film je prestravio milijune, ali ekipu koja je na njemu radila prestravilo je nešto drugo

Kuća usred ničeg, pomalo jezivi blizanci i majka koja iz dana u dan postaje sve čudnija nagovještaju mračnu atmosferu, ali film obiluje neočekivanim obratima koji će vas i prestrašiti i oduševiti. Majka (čije ime se tijekom filma ne saznaje) vraća se s estetske operacije nakon prometne nesreće. Blizanci Elias i Lukas sretni su što se vratila kući iako vrlo brzo shvaćaju kako s njihovom majkom nešto nije u redu. Lice omotano zavojima nakon operacije plaši dječake, a njeno ponašanje toliko se promijenilo da blizanci sumnjaju kako to uopće nije njihova majka.

Šokantni detalji nakon kojih nećete željeti zaspati

Zvuči jednostavno i predvidljivo, e pa, prevarili ste se! Vrlo je vjerojatno kako rasplet koji slijedi niste očekivali. Nećemo otkriti o čemu se tu zapravo radi, to ćete morati otkriti sami, ali ovaj je film svakako jedan od onih koji će postati nezaobilazni dio svake proslave Noći vještica uz klasike poput 'Halloweena', Petka 13.', 'Istjerivača đavola', 'Teksaškog masakra motornom pilom', 'Amityvillea' i mnogih drugih.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene