par iz snova

Vole se više od 38 godina nakon što su dali priliku svojoj vezi uz jedno obećanje, a ona je odala tajnu njihove dugovječnosti i sreće!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goldie Hawn i Kurt Russell u vezi su od 1983. i zaljubili su se nakon snimanja filma "Swing Shift", a upoznali su se godinama ranije.

Goldie Hawn (75) i Kurt Russell (70) jedan su od omiljenih i najdugovječnijih holivudskih parova, a gdje god se pojave, privuku pozornost javnosti. 

Par trenutačno uživa u Saint-Tropezu, omiljenom mjestu za odmor za slavne i bogate. Goldie i Kurt uplovili su prošlog vikenda u francuski grad na luksuznoj jahti, a potom su viđeni kako obilaze lokalne restorane i slastičarnice. 

Hawn i Russell bili su u ležernom izdanju, kratkim hlačama i majici te je glumica djelomično pokrila lice šeširom. Goldie je u toj kombinaciji pokazala vitku figuru, dok se Kurtu isticao poveći trbuh. 

Inače, par je u vezi od 1983., a zaljubili su se nakon što su skupa snimali film "Swing Shift". Imaju sina Wyatta Russella (34), koji se također bavi glumom.

Goldie rado govori o svom odnosu s Kurtom koji se mnogima čini idiličnim, no nije ju treći put odveo pred oltar. "Sretni smo i zaljubljeni. Volim biti s njim, svako jutro donosi mi kavu, ja ga za to nagradim poljupcem. Volimo se, ali i svađamo, baš kao i svaki drugi par. Volimo život koji živimo zajedno", istaknula je jednom.

Par se upoznao godinama ranije nego što je započeo vezu, 1968. na snimanju filma "Jedinstveni, istinski, originalni obiteljski bend" i već je tada Hawn bila impresionirana Russellom.

"Imala sam 21, a on 16 i smatrala sam ga neodoljivim, ali i premladim za sebe. Kada smo se ponovno susreli nakon niza godina, odmah mi se svidio, a i istog sam se trena prisjetila koliko mi se prije sviđao. Oboje smo se zarekli da više nikada nećemo imati veze s drugim glumcima, ali nikad ne reci nikad", ispričala je Goldie.

Vezu su započeli zahvaljujući Kurtovu mamurluku jer je on tada priznao glumici koliko mu se sviđa. Zbližile su ih poduke iz plesa koje joj je Russell pružio nakon što ga je zamolila kada su počeli snimati film.

"Ono što me uvjerilo da je on taj bilo je kada sam gledala njegov odnos s mojom djecom kada bi došli posjetiti me na filmski set. Bio je nevjerojatan s njima. Totalno prirodan.''

Iako se nikada nisu vjenčali, jedno drugome uvijek su bili odani. ''Ljubav, zahvalnost i suosjećanje, jer ponekad će svaki muškarac i svaka žena izluditi svog partnera. Obitelj, sreća, smijeh i seks ključ su uspješne veze'", istaknula je Goldie, čiji kći Kate i sin Oliver imaju bolji odnos s Kurtom nego sa svojim ocem, njezinim bivšim mužem.

Naime, Hawn je dobila kćer Kate Hudson (42) i sina Olivera Hudsona (44) s drugim mužem, glazbenikom Billom Hudsonom (71), s kojim je bila u braku od 1976. do 1982. Njezin prvi suprug bio je glumac Gus Trikonis (83), od kojeg se razvela 1976. nakon sedam godina braka.

Kurt nije bio nikad oženjen, a ima sina Bostona (41) s bivšom partnericom, glumicom Season Hubley (70). 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene