problemi se nižu

Posrnula glumica povukla novi potez nakon što joj je dečka privela policija zbog nasilja u obitelji

Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) +0 Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Galerija

Hayden Panettiere ranije je bila zaručena za boksača Vladimira Klička, a nakon što su se razišli, problemi su se za nju samo krenuli nizati jedan za drugim.

Glumica Hayden Panettiere otvorila si je profil na Instagramu te je u manje od sat vremena dobila preko 158 tisuća pratitelja, a fotografijama se prisjetila nekih prošlih vremena. Na ovoj se društvenoj mreži pojavila nakon što su njezinog dečka Briana Hickersona uhitili zbog nasilja u obitelji.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) U velikim problemima Kličko u Ukrajini skriva kćerkicu od njezine majke glumice koja je postala žrtva nasilnog novog dečka

Hickerson je već bio na ispitivanju zbog obiteljskog nasilja u veljači ove godine kada je na Valentinovo udario Panettiere u lice nakon svađe u njihovom domu u Wyomingu.

"Bok svima! Napokon objavljujem javno fotografije. Nadam se da ste svi dobro i da ste na sigurnom", napisala je Hayden u opisu prve fotografije koju je objavila. Serijom fotki prisjetila se svog djetinjstva te je objavila još nekoliko detalja iz svog života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello everyone! Finally posting publicly. Hope everyone is staying healthy and safe 🙏🏼🙏🏽🙏🏾🙏🏿

A post shared by Hayden Panettiere (@haydenpanettiere) on

S Hickersonom je glumica u vezi već dvije godine, a već ju je nekoliko puta pretukao. Obitelj i prijatelji su se zabrinuli za Hayden odmah na početku te veze, no i dalje se boje za njezin život. Posljednjih nekoliko mjeseci glumica sve više pije, a prijatelji se boje kako bi odnos s partnerom mogao imati tragičan kraj.

Panettiere je prije bila u vezi s boksačem Vladimirom Kličkom, a par se i zaručio no nikada nisu stali pred oltar. Zajedno imaju kći Kayu. Tijekom 9-godišnje veze s Kličkom, Hayden je bila mirna i povučena, no priznala je kako je patila od postporođajne depresije nakon rođenja malene Kaye koja je trenutno s ocem u njegovoj rodnoj Ukrajini.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene