Ikona ljepote

Na pragu 60-e tvrdi: 'Nisam imala plastične operacije'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok neke i puno mlađe ljepotice u Hollywoodu posežu za plastičnom kirurgijom, ona je uvijek njegovala svoj prirodan izgled.

57-godišnja Andie MacDowell prava je glumačka legenda u Hollywoodu. Trenutno je možemo vidjeti u filmu 'Magic Mike', a za magazin Genlux pozirala je na  naslovnici – i to neretuširanoj.

Pogledaj i ovo Sean Penn - 1 Velika glumačka imena Hollywood za Ukrajinu: Zvijezde u znak solidarnosti javno istupaju i pomažu Ukrajini!

'Mislim da je dobro takve fotografije objaviti u javnosti, i ja imam mane kao i drugi', poručila je Andie koja i na pragu šezdesete blista. 

Meg Ryan pretjerala s plastičnim operacijama, prijatelji su zabrinuti za nju

'Nisam imala plastične operacije. Moje lice je moje lice, i mislim da mi ne trebaju. Zadovoljna sam sama sa sobom', poručila je glumica koju zapravo i umaraju priče o starenju i njegovom sprječavanju. Majka troje djece kaže kako je njezina dnevna njega kože prilično jednostavna, a najviše voli koristiti organsko kokosovo ulje. Što se tiče tjelovježba, Andie kaže kako je važna no ne treba biti prezahtjevna pa najradije bira jogu ili planinarenje u prirodi.

Važna je i prehrana u brizi za tijelo, no svoje kave se ne odriče. Ipak kada je čokolada u pitanju, teško se kontrolira. MacDowell je dalje jedna od najtraženijih glumica u Hollywoodu, a trenutno snima dramsku seriju 'Cedar Cove'. Dva puta se rastala te ističe kako se ne planira ponovo udavati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene