poznata po aktivizmu

Slavnu holivudsku glumicu uhitili zbog prosvjeda ispred Bijele kuće, policija ju je upozorila da će završiti iza rešetaka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alyssa Milano je na Instagramu objavila kako je uhićena jer je od Bidenove administracije tražila da iskoriste svoj mandat i zaštite pravo glasa.

Američka glumica Alyssa Milano na Instagramu je objavila kako ju je policija uhitila dok prosvjedovala ispred Bijele kuće u Washingtonu. Skupa s grupom istomišljenika je tražila izmjene oko prava glasa.

"Upravo su me uhitili dok sam prosvjedovala i tražila od Bidenove administracije i Senata da iskoriste svoj mandat i zaštite pravo glasa. Stanite uz mene i poručite glasno Senatu i Bijeloj kući da glasačko pravo ne smije ovisiti o tome gdje živite", napisala je glumica ispod fotografije na kojoj pozira ispred Bijele kuće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa)

Policija je Alyssu prvo upozorila da se mora maknuti s područja na kojem je prosvjedovala, jer će ju morati uhititi po zakonu koji zabranjuje okupljanje gomile ljudi i zauzimanje ulica te pločnika. Još ranije je ona sama na društvenim mrežama najavila kako bi je mogli uhititi.

Alyssi Milano ovo nije prvi put da sudjeluje u političkom aktivizmu. Sudjelovala je već u nekoliko prosvjeda, a često na društvenim mrežama piše kojim se temama bavi te dobiva poruke podrške od milijuna svojih obožavatelja.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Paris Ivana Paris - 3 Ivana Paris Jelena Urukalo, Sandi Cenov, Ivana Paris i Vedrana Linardić +6 Ivana Paris i Vedrana Linardić Celebrity Teški trenuci u životu naše bivše misice Ivane Paris: Iznenada je preminula njezina mlađa sestra

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Celebrity Legendarni Čombe postao otac i objavio prvu fotku s bebicom koja je na svijet stigla već prije nekoliko dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene