"nosite vražju masku"

Snimila video da pokaže što je koronavirus učinio njenom tijelu, pa poslala snažnu poruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alyssa Milano na snimci je pokazala koliko joj kose ispadne nakon što prođe četkom kroz nju.

Američka glumica Alyssa Milano (47), koja je poznata po serijama "Melrose Place" i "Čarobnice", pokazala je na društvenim mrežama kako je na njezino tijelo utjecao koronavirus. 

Pogledaj i ovo Hugh Jackman (Foto: Getty Images) problemi zbog bolesti Miljenik žena zbog kojeg vlada pomama potvrdio da je pozitivan na koronavirus, pomakli su cijeli program zbog njega

"Odlučila sam vam pokazati što Covid-19 radi vašoj kosi. Molim vas, shvatite virus ozbiljno i nosite vražju masku", napisala je Alyssa na Instagramu i Twitteru uz snimku četkanja kose. 

Nakon što se počešljala, glumica je pokazala koliko joj je vlasi ispalo. Mnogi su joj pružili podršku i zabrinuli se za nju dok su neki komentirali da se bore sa istim problemom.

"Ima identični problem sa kosom. Uzimam mnogo različitih vitamina, ništa ne pomaže", "Volim te. Drži se", "Baš kao moja prijateljica. Izgubila osjet okusa i mirisa te joj se kosa isto tako lomi", "Molim se da svi to shvate ozbiljno. Nošenje maske je najbolja stvar koju možete učiniti", "Razumijem te. I ja sam izgubila puno kose", napisali su pratitelji Milano. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thought I’d show you what #Covid19 does to your hair. Please take this seriously. #WearADamnMask #LongHauler

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on

Njezinu snimku samo na Instagramu je pogledalo više od 910.000 ljudi. Inače, Alyssa je krajem prošlog tjedna otkrila da je bila zaražena koronavirusom i da se s njime borila četiri mjeseca. 

"Mislila sam da umirem. Nikad nisam bila ovako bolesna. Imala sam osjećaj da mi slon sjedi na grudima", napisala je ispod fotografije na kojoj je bila spojena na uređaj za disanje. 

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišerić Celebrity Opet se skinula u seksi badić s dubokim izrezom, pa dobila neprimjerene kritike na svoj račun

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene