Stvari se zahuktavaju

Albina je i dalje favorit na kladionicama, ali čini se da je dobila ozbiljnu konkurenciju, što vi kažete na ovu pjesmu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina i pjesma "Tick-Tock" trenutačno vode na kladionicama i glavni su favorit za pobjednika Eurosonga, no čini se kako je naša pjevačica dobila ozbiljnu konkurenciju u švicarskoj pjesmi glazbenika Gjon's Tears.

Prema rezultatima nezavisne web-stranice wiwiblogs, specijaliziranoj za Eurosong i sve događaje i vijesti vezane za njega, naša predstavnica Albina Grčić trenutačno vodi na anketama i glavni je favorit za pobjedu, no čini se kako se dva mjeseca uoči samog natjecanja stvari zahuktavaju.

Pogledaj i ovo Hrvatska na Eurosongu Koja vam je omiljena? Prisjetili smo se 10 naših najbolje plasiranih pjesama na Eurosongu, "Mama ŠČ!" nije jedna od njih!

Objavljena je pjesma "Tout l’Univers" koju izvodi Gjon's Tears, a koja će ove godine predstavljati Švicarsku na Eurosongu. Sudeći po komentarima na pjesmu, čini se kako je Albina dobila ozbiljnu konkurenciju. "Švicarska je sada sigurno u vodstvu", "Njegov je vokal predivan, u šoku sam", "Sve u vezi s ovom pjesmom je nevjerojatno i predivno", "Ova je pjesma pravo remek-djelo", samo su neki od komentara na pjesmu. Kakva je stvarna situacija na kladionicama, saznat ćemo za nekoliko dana, kada budu objavljeni i novi rezultati.

Inače, Švicarska je bila prvi domaćin Eurosonga 1956. godine, a pobjednica je bila upravo švicarska predstavnica Lys Assia s pjesmom "Refrain". Ta je zemlja drugi put pobijedila na natjecanju 1988. godine, i to s pjesmom tada nepoznate pjevačice, a danas glazbene dive Celine Dion. Još odonda Švicarska nije imala zapaženi uspjeh na Eurosongu.

Podsjetimo, ako je vjerovati kladionicama, naša Albina i pjesma "Tick-Tock" najviše su se svidjeli glasačima, a drugoplasirana je predstavnica Rumunjske Roxen, dok je na trećem mjestu Cipar.

Ovogodišnji Eurosong bit će održan u nizozemskom Rotterdamu od 18. do 22. svibnja, a okupit će 27 natjecatelja iz različitih zemalja.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Celebrity Istu ženu ljubio je čak 29 godina, i to sve dok nije pao na zgodnu brinetu koja ga je u potpunosti očarala

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene