Pomogle su i seksi plesačice

VIDEO Borba je bila neizvjesna, a njegov je nastup bio za 5!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ukupan zbroj bodova dao je imena četvero finalista showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Sve nastupe iz showa TVOJE LICE ZVUČI POZNATO gledajte na OYO, a najbolje dijelove na službenoj stranici.

Pobjednički nastup pogledajte OVDJE.

Pogledaj i ovo showbuzz Nedjelja u 20 sati! Otkrijte u koga će se zvijezde transformirati!

Giuliano je s izvedbom pjesme Mambo nr.5 osvojio žiri i kolege natjecatelje u predfinalnoj emisiji te si pobjedom ove nedjelje osigurao dodatne bodove te ušao u finale zajedno s Vandom, Mariom i Baby Dooksom. Giuliano je odabrao udrugu ''Most'' iz Splita kojoj će Nova TV donirati 10 000 kuna. Najveći broj ukupnih bodova ususret finalu osvojio je Mario Petreković s ukupno 482 boda, 438 prikupila je kroz 11 emisija Vanda Winter, Baby Dooks je trećeplasirani s 424 boda, a ovotjedni pobjednik Giuliano četvrti je finalist showa s 399 osvojenih bodova.

Mario Petreković ovaj put je izveo pjesmu 'Moves Like Jagger' te za tu potrebu na binu došao gol do pasa s tetovažama identičnima pjevaču skupine Maroon 5. Nives se jako svidio Mariev nastup, a i ostatku žirija. Tomo je komentirao: Mislim da je ovaj karakter ograničavajući za tebe. No, sve je štimalo. Sandra ga je isto pohvalila te napomenula kako ga čeka pjevačka karijera. Goran je rekao da je bio fenomenalan.

Minea se jako dobro snašla u ulozi Cher. ''Glasovno je bilo savršeno, kao da sam čuo Cher. Čestitam!''. – komentirao je Goran. Savršeno iskontrolirano. Malo se na momente nešto potkralo, no to ćemo zaboraviti, ovo ni nisu lage koje ti u svom načinu pjevanja koristiš. – izjavila je Sandra. Tomo se složio da je boja glasa bila identična, a i izgledom da je bila gotovo identična originalu.

Ronald se transformirao u Vladu Kalembera i osvojio najmanje bodova od strane žirija. Tomo je komentirao da ovo možda i nije bio najbolji odabir pjesme za Ronalda, ali da je ipak dao svoj maksimum s obzirom na spot koji je morao dočarati. Sandra je komentirala da je Ronald ipak uspio dobiti taj ''poderani'' glas Vlade Kalembera, što vjerojatno njemu kao opernom pjevaču nije bio prelagan zadatak.

Vanda je ušla u lik Enriquea Iglesiasa te se njen nastup posebno svidio Nives koja je priznala da je ovaj pjevač svojevremeno izazivao leptiriće u njenom trbuhu. Svi su i ovaj put bili oduševljeni Vandinim vokalnim sposobnostima, ali i glumačkim elementima koje je pokazala pri ovom nastupu.

Baby Dooks je svojom izvedbom osigurao zabavnu atmosferu u studiju, a žiri je pohvalio sve segmente njegove ovotjedne transformacije. Sandra je komentirala da se vidjelo koliko je uživao, te je dodala da nije znala da Dooks toliko dobro pleše. Nives je istaknula njegov trbušni ples kao nešto najbolje što je vidjela tijekom njegovog nastupa.

Danijelu Martinović utjelovila je Jasna, a žiri je pohvalio kako je uspješno uhvatila karakter pjevačice Danijele. Bila si super! – komentirao je Goran.

Karizmatičnu Lady Gagu je imitrala Andrea. Uslijed dinamičnog nastupa, pobjegao je koji ton, no sve u svemu meni je ovo do sada tvoj najbolji način. – komentirala je Sandra. S njom se složio i Tomo, te dodao: Sve si studiozno iskopirala i dodala svoj karakter koji tu baš dobro paše.

Fotorulet je dodijelio natjecateljima posljednje zadatke u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''.

U velikom finalu showa vidjet ćemo finaliste u svojim posljednjim transformacijama - Maria u ulozi Brune Marsa, Baby Dooksa kao Katy Perry, Vandu kao Rihannu i Giuliana kao Lenny Kravitz.
Ostali natjecatelji nastupit će u revijalnom tonu, i to kao dueti. Andrea i Minea nastupit će kao Wham, a Jasna i Ronald transformirat će se u Ivanu Banfić i Dinu Merlina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene