Glamur ili pretjerivanje?

Provokativno izdanje zanosne crnke na dobrotvornoj večeri nije se svima svidjelo

Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Getty 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Getty Images) Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Ronaldo i Georgina (Foto: AFP) Georgina Rodriguez (Foto: AFP) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: AFP) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Getty Images) Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +0 Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Galerija

Georgina Rodriguez djevojka je Cristiana Ronalda od 2016. godine, a bila je to ljubav na prvi pogled.

Zanosna crnka srce slavnog nogometaša osvojila je 2016. godine.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Nakon prekida petogodišnje ljubavne veze s ruskom ljepoticom Irinom Shayk poznati nogometaš Cristiano Ronaldo dobro je skrivao svoje ljubavne avanture. No nakon upoznavanja mlade i lijepe Georgine Rodriguez sportaš se ludo zaljubio te je odustao od skrivanja.

Podsjetimo, njihova priča započela je nakon upoznavanja u jednom ekskluzivnom dućanu u kojem je Georgina radila, a nastavila se u VIP dijelu jednog noćnog kluba gdje je duo mogao opuštenije razgovarati.

"Prvi put sreli smo se u Guccijevu dućanu u kojem sam radila kao asistent prodaje. Bila je to ljubav na prvi pogled s obje strane", započela je zanosna Španjolka jedan intervju. "Nekoliko dana kasnije vidjeli smo se na eventu drugog brenda i tad smo mogli razgovarati u opuštenijoj atmosferi, izvan mog radnog okruženja."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Par je prvi put uhvaćen zajedno na spoju u pariškom Disneylandu, nakon čega je Georgina otpuštena jer se njezinim šefovima nije svidjela pažnja medija. No to nije bio nikakav problem jer je Georgina ubrzo počela živjeti sa svojim dečkom te 2017. godine rodila kćerkicu Alanu, prvo biološko dijete slavnog nogometaša, kojem su prethodno surogat-majke rodile troje djece.

Prvo službeno pojavljivanje u javnosti atraktivni par imao je na dodjeli FIFA nagrada 2016. godine, a tada im je društvo radio njegov najstariji sin. Ipak, sve oči te večeri bile su uprte u lijepu crnku koja se odlučila za običnu, crnu haljinu bez naramenica koja nije bila upadljiva, no Georgini je donijela svjetsku slavu.

I dok je u početku isključivo pratila slavnog nogometaša na službenim događanjima, u posljednje vrijeme manekenka je rado viđen gost raznih glamuroznih događanja i bez Ronalda, a njezini modni odabiri sve su odvažniji i provokativniji. Tako je na nedavnoj gala večeri slavnog UNICEF-a Georgina blistala u crnoj čipkastoj haljini u kojoj je pokazala raskošni dekolte, ali i donje rublje, što se nije baš svima svidjelo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

"Misica talijanske lige", kako joj često tepaju mediji, za neke je pretjerala s odabirom haljine slavnog dizajnera Roberta Cavallija, dok su joj drugi poručili da je izgledala sjajno te da takav kroj na njoj nije izgledao nimalo vulgarno.

Čini se da je Georgina dobila dovoljno samopouzdanja za takve modne provokacije na svjetskim crvenim tepisima, na kojima je ionako najvažnije ostaviti trag, a Georgini to itekako polazi za rukom. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Ćermak (Foto: Facebook) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +7 Lana Gadža Čermak (Foto: Instagram) Celebrity Gdje je danas zgodna kći generala Čermaka koju je Ćorluka ostavio zbog Franke?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene