lajkaju je milijuni!

Ronaldova Georgina odradila seksi snimanje, jedino što prekriva njezino golo tijelo na fotki je torbica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez je za španjolski In Style pozirala potpuno gola, a tijelo je prekrila samo Gucci torbicom.

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda (36), atraktivna Georgina Rodriguez (27) za španjolski In Style pozirala je potpuno gola.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Fotkom se pohvalila i na svojem Instagramu, a jedino što na njoj prekriva njezino obnaženo tijelo jest torbica luksuznog modnog brenda Gucci.

"Iskoristite dan", poručila je pored zavodljive fotke za koju je skupila više od dva i pol milijuna lajkova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Georgina je osvanula i na naslovnici poznatog modnog časopisa, a u intervjuu se prisjetila svojeg života prije Ronalda.

"Puno sam radila i žrtvovala se pa me svemir nagradio na najljepši mogući način: s prekrasnom obitelji", ispričala je Georgina za In Style.

"Sada kada to mogu, najviše uživam u pomaganju drugima. Znam kako je spajati kraj s krajem na završetku mjeseca i suosjećam s ljudima zbog svojih skromnih početaka", dodala je atraktivna Argentinka.

Ronaldo i Georgina upoznali su se 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, gdje je dobila otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.

Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin, koja je nogometaševo prvo biološko dijete, dok su mu ostalih troje djece rodile surogat-majke.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Instagram) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Getty) Celebrity Nevjerojatna transformacija o kojoj se priča: Izgubila je čak 30 kilograma, a ovo su njezine najnovije fotografije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene