mnogi to prolaze

Franka Batelić se muči s jednim problemom, a poznate Hrvatice se poistovjetile s njom: "Ooo da!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić otkrila je da je nesipavana zbog sinčića Viktora kojeg je dobila početkom siječnja s nogometašem Vedranom Ćorlukom.

Pjevačica Franka Batelić (27) progovorila je o problemu s kojim se suočavaju mnoge majke mjesecima nakon poroda. 

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Franka, koja je početkom siječnja dobila sina Viktora s nogometašem Vedranom Ćorlukom (34), otkrila je da ne spava baš u posljednje vrijeme. "Fotka iz vremena kad sam mislila da sam umorna od puta i snimanja... Da mi je sada jedan dan takvog 'umora'! Neispavana, majčinstvo, sve o Viktoru", napisala je Batelić na Instagramu. 

S njezinim nespavanjem zbog bebe poistovjetila se i glumica Sementa Rajhard koja je rodila sredinom prošlog mjeseca kćerkicu Stellu. "Hahah. O, daaa", napisala je Sementa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotka iz vremena kad sam mislila da sam umorna od puta i snimanja 😂 ... Da mi je sada jedan dan takvog “umora”! 🙈#sleepless2020 #motherhood #allaboutViktor

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

S Frankom se složila i manekenka Anita Dujić koja ima kćerkicu Lily, a radijska voditeljice Ivana Plechinger je podijelila savjet. "Ooo daaa! Kad maleni navrši 6 mjeseci obavezno pročitaj knjigu 'Svako dijete može naučiti spavati'. Mene je spasila", otkrila je. 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene