otkrila što radi

Franka Batelić objavila preslatku fotografiju sa sinčićem i raznježila tisuće fanova: "Ajmo tata"

Franka Batelić Franka Batelić DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +0 Franka Batelić Galerija

"Ajmo tata", napisala je Franka Batelić u opisu fotografije na kojoj sa sinom gleda utakmicu, dok joj Viktor sjedi u krilu.

Domaća pjevačica Franka Batelić već je neko vrijeme u rodnoj Istri gdje u pauzi od posla vrijeme provodi sa sinčićem Viktorom, a na svom Instagramu je objavila preslatku fotku te je otkrila što rade.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

"Ajmo tata", napisala je Franka u opisu fotografije na kojoj sa sinom gleda utakmicu, dok joj Viktor sjedi u krilu. Frankin suprug Vedran Ćorluka trenutačno je u dalekoj Rusiji, a njegova obitelj redovito prati što radi.

Prije nekoliko dana Ćorluka je objavio fotografiju kojom je jasno dao do znanja koliko mu fali obitelj te se jedva čeka vratiti kući. Nogometaš u Moskvi igra za klub Lokomotiv, a ondje se morao vratiti nakon što je karantenu proveo kod kuće s Frankom i Viktorom.

Franka je nedavno objavila da se vratila poslu, a nije skrivala koliko je sretna jer je ponovno u studiju. Na posao je povela i sinčića koje je rodila početkom siječnja ove godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene