sve će doći na svoje

Franka Batelić podijelila dirljivu snimku, pa nije mogla suzdržati svoje emocije: "Teško je, ali.."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić otkrila je na Instagramu da se ona i sin Viktor u karanteni druže s njezinim bratom.

Pjevačica Franka Batelić (27) otkrila je da joj teško pada što je njezin muž, nogometaš Vedran Ćorluka (34) udaljen tisuće kilometara od nje i sina Viktora

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

"Sat glazbenog u karanteni. Suosjećam sa svima vama koji ste trenutačno odvojeni od voljenih... Mi smo danas trebali s tatichem šetati Moskvom, ali umjesto toga Viktor i ja slušamo Springsteena u Rapcu, a Vedran gleda fotke i snimke u Rusiji... Teško je, ali... Proći će i ovo čudno doba i svi ćemo iz njega izaći kao snažniji, bolji ljudi. Sigurna sam", napisala je Franka na Instagramu pokraj snimke na kojoj njezin brat Nikola s Viktorom u krilu gleda televiziju. 

Emotivna objava pjevačice dirnula je njezine fanove, koji su joj poručili da će sve biti dobro. "Sve će doći na svoje", istaknuli su. Inače, Franka je otkrila prošlog tjedna da je pobjegla sa sinom i psom Oskarom iz Zagreba u Istru. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sat glazbenog u karanteni. ❤️🙃 @nikola_batelic .. Suosjećam sa svima vama koji ste trenutno odvojeni od voljenih... Mi smo danas trebali s tatichem šetati Moskvom ali umjesto toga Viktor i ja slušamo Springsteena u Rapcu a Vedran gleda fotke i snimke u Rusiji.. Teško je svima. ali...proći će i ovo čudno doba iz njega ćemo izaći kao snažniji, bolji ljudi. Sigurna sam! 💪🏼 #možemomito #ostanidoma #glazbomprotivpanike🎶

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

"Bok, ekipa. Oskara i mene zanima jeste li doma. Brinete li se o svojim starijima? Držite li se, kako provodite vrijeme? Mi uživamo na terasi u suncu. Barem imamo terasu u Istri ako ništa drugo. Mi pobjegli iz Zagreba", ispričala je Franka.

Pjevačica se oglasila i nakon potresa u Zagrebu. "Britanac najljepši, Zagreb najdraži. I odjednom, sve je drugo nebitno. Budite na sigurnom, čuvajte jedni druge. Ovo je veliki test solidarnosti, snage, odgovornosti naše generacije. Prebrodit ćemo i ovo - zajedno", napisala je pjevačica.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 4 Momčilo Otašević +0 Momčilo Otašević Celebrity Zgodni glumac hit-serije ''Drugo ime ljubavi'' otkrio svoju najveću manu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene