Nevjerojatan talent

Manekenka izazvala 800 muškaraca - niti jedan nije bio bolji!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lijepa Argentinka pokazala je nesvakidašnji talent za jednu manekenku.

Argentinka Fiorella Castillo svojim je skrivenim talentom postala prava senzacija ljepšeg spola na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Lijepa je Argentinka pokazala svoje nogometne vještine na plaži Ipanema u Rio de Janeiru.

Pogledaj i ovo Oriana Sabatini Najveća podrška! Žene argentinskih nogometaša prave su ljepotice i uspješne poduzetnice, evo tko su atraktivne navijačice koje će svoje muževe bodriti s tribina!

Nakon što je pred kamerama spretno prebacivala loptu s jedne noge na drugu, izazvala je čak 800 muškaraca da je nadmaše u duljini držanja lopte u zraku, no niti jedan nije uspio biti bolji,piše Daily Mail.

VIDEO Tko je ne bi poželio: Slavna ljepotica tehnicira kao od šale

'Sviđa mi se sve ovo, prije svega zato što sam na Ipanemi i u Brazilu koji je prelijep. Nadmetati se protiv 800 muškaraca i pobijediti ih sve veliko je zadovoljstvo za mene, vratit ću se kući jako sretna. Tko god me želi pobijediti, dobrodošao je', izjavila je.

No, Fiorella ima novi cilj - izazvati najboljeg nogometaša među sunarodnjacima, Lea Messija.

'Bih li dobila Messija? Naravno! Sigurno sam bolja od njega u tehniciranju, čak i u štiklama. Mislim da bi u kopačkama bio dobar dvoboj'rekla je Fiorella Castillo koja je nakon Rija krenula put São Paula, gdje Argentina igra protiv Švicarske u osmini finala SP-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene