Obara s nogu kao i nekad

Proglasili su je najseksi novinarkom u Europi, a evo kako je naša poznata ljepotica zavodila na početku karijere

Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Galerija

Fani Stipković 2005. godine radila je na showu "Red Carpet", za koji je intervjuirala brojne svjetske sportske zvijezde.

Fani Stipković nekoliko su puta proglasili najseksi novinarkom Europe, a zgodna Velolučanka redovitim vježbanjem i dalje održava svoju zavidnu formu. Danas živi i radi u Madridu, no novinarsku karijeru započela je još 2001. godine u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Od 2005. godine radila je na showu "Red Carpet", gdje je odradila intervjue s velikim svjetskim sportskim zvijezdama kao što su Cristiano Ronaldo, Kobe Bryant, Lewis Hamilton i Rafael Nadal. Prije nekoliko se godina odselila u Španjolsku, no domaću javnost redovito izvještava o svom životu preko društvenih mreža.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

Lijepa Hrvatica na počecima karijere bila je u centru pažnje kao i danas, a dok je studirala, bavila se manekenkstvom te je nosila revije brojnih domaćih dizajnera. Fotkama s početaka njezine karijere prisjetili smo se kako je izgledala prije 15 godina, a do danas se samo još više proljepšala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene