Hoće li nadrapati?

Ispod ove mišićave žene krije se zgodni muškarac zbog kojeg je Nives dobila viziju o jednoj zajedničkoj noći

Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek Screenshot/Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek - 4 Fabijan Pavao Medvešek - 3 +0 Fabijan Pavao Medvešek - 7 Galerija

Fabijan Pavao Medvešek, pobjednik prve emisije šeste sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', ovoga puta stao je na binu kao Beyonce.

Fabijan Pavao Medvešek u drugoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' izveo je pjesmu ''One Night Only'' od Beyonce. 

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 1 Vratio je u prošlost Zbog omiljenog šarmera Joleta čak je i Minea imala šumu na licu, prisjetila se tih nekih davnih dana: "Sredio je to!"

Ovom kandidatu to je ujedno bila i prva transformacija u ulogu suprotnog spola, te je bilo zanimljivo vidjeti ga sa ženskim atributima i prvi put u štiklama.

''Bilo je raznih Beyonceica u ovoj emisiji, ali ova sigurno spada u top 3. Ja ti čestitam, vokalno je bila razbijačina. Slika govori tisuću riječi'', komentirao je Navojec. 

Indira je Fabijanu rekla da je savršenstvo. 

''Da je Beyonce biti lako, Beyonce bi bio svatko. Razoružao si me i skidam kapu'', rekla mu je. 

Nives je s komentarima ipak otišla korak dalje. 

''Ja da sam u onoj svojoj zaljubljivoj fazi, sad bi se momentalno zaljubila i imala bi viziju šta bi mi mogli raditi tu jednu noć. Na sreću nisam u zaljubljivoj fazi i neće se to dogoditi, nećeš nadrapati'', zanimljiv je bio zaključak od uvijek iskrene Nives. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Celebrity Vatreno izdanje Indire Levak: Istaknula bujni dekolte s kojeg je teško skinuti pogled

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene