Šokirao javnost

Razorio je obitelj aferom pa naljutio mnoge, novo dijete dobio je u tajnosti, a sad se sprema na veliki korak

Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead Ewan McGregor Ewan McGregor (Foto: Getty) Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead Ewan McGregor Ewan McGregor Ewan McGregor Mary Elizabeth Winstead Mary Elizabeth Winstead Mary Elizabeth Winstead +1 Mary Elizabeth Winstead Galerija

Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead navodno će ovih dana stati pred oltar, a prošle godine su u tajnosti dobili prvo zajedničko dijete.

Glumac Ewan McGregor (51) i 13 godina mlađa kolegica Mary Elizabeth Winstead prošle godine su dobili prvo zajedničko dijete u tajnosti, a prema pisanju svjetskih medija, sada planiraju stati i pred oltar.

Pogledaj i ovo Toni i Dubravka Cetinski svatko ima svoju priču Neobična vjenčanja slavnih Hrvata: Bosa po kamenjaru, na brodu u tajnosti i ekstravagantne vjenčanice!

Vjenčanje bi navodno trebalo biti narednih dana, a sudeći po najnovijim fotkama paparazza, par je sretniji nego ikad. Ovoga tjedna su se u Los Angelesu susreli njegovim roditeljima, koji su ondje stigli zbog velikog dana svojeg sina.

Ceremonija će se održati u njihovoj vili, a posljednje pripreme su u tijeku.

Ewan je 2017. na setu serije "Fargo" upoznao kolegicu Mary i s njom je imao aferu dok je bio u braku s dizajnericom Eve Mavrakis. Bivši supružnici u braku su bili od 1995. i dobili su tri kćeri, Claru, Esther i Anouk, te posvojili Jamyan, koja je porijeklom iz Mongolije. Mnogima su se činili kao idiličan par, pa su ih iznenadile afera i rastava, a glumac je naljutio svoju suprugu i kćeri, kojima je bilo teško podnijeti da je razorio obitelj.

Ewan je i prije tri godine šokirao javnost dok je držao govor na Zlatnim globusima. Naime, dobio je Zlatni globus za najboljeg glumca za ulogu u seriji "Fargo" pa je zahvalio supruzi, djeci i ljubavnici na svemu. Bio je to govor koji je ušao u povijest.

Inače, i Mary je okončala svoj brak s filmašem Rileyjem Stearnsom nakon sedam godina zbog Ewana.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Marko Ciboci +20 Igor Barberić i Franka Batelić Celebrity Ne zna se tko je zgodniji! Fotografija koju će Franka i Marko sigurno poželjeti spremiti za uspomenu

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Igor Mešin i Maja Šuput - 3 +4 Maja Šuput Celebrity Je li ovo jedno od najboljih izdanja Maje Šuput? Originalni dekolte i frizura koja joj zbilja stoji odlično!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene