dobio bebu u tajnosti

Razorio je obitelj aferom i navukao ljutnju djece, a mnoge je iznenadila reakcija preljubnikove kćeri na njegovo peto dijete

Ewan McGregor (Foto: Getty) Ewan McGregor (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ewan McGregor (Foto: Getty) Galerija

Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead dobili su prvo zajedničko dijete, a svoju vezu su započeli na setu serije "Fargo" 2017. dok su oboje bili u braku.

Glumac Ewan McGregor (50) dobio je u tajnosti dijete s 13 godina mlađom kolegicom Mary Elizabeth Winstead, a vijest je otkrila njegova kći. 

"Dobro došao na svijet, mali brate. Čestitam svom tati i Mary. Ovo je najveći dar", napisala je Clara McGregor (25) na svom profilu na  Instagramu uz fotografije s bebom i iznenadila javnost. 

Sreću zbog dolaska prinove nakon toga je podijelila i Ewanova 19-godišnja kći Esther. Ona je otkrila i ime svog polubrata. "Dobro došao u obitelj, maleni Laurie", napisala je uz sliku na kojoj drži bebu u naručju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clara McGregor (@claramcgregor)

Mnogi su čestitali McGregorovim kćerima na prinovi u obitelji, dok je druge iznenadilo da je baš Clara dobila priliku prva objaviti važnu vijest. Naime, ona je teško podnijela razvod svojih roditelja, Ewana i Eve Mavrakis, koji su bili u braku 23 godine. 

Prošle je godine na Instagramu napisala da misli da je očeva nova djevojka Mary smeće i da je razorila brak njezinih roditelja. Glumica joj je napisala da je potrebno dvoje da se brak razori, a da je sve bilo u redu, nitko ih ne bi mogao rastaviti.

"Nisam postupila zrelo, no u tom sam trenutku bila ljuta", objasnila je kasnije Clara. 

Ewan je 2017. na setu serije "Fargo" upoznao kolegicu Mary i s njom je imao aferu dok je bio u braku s dizajnericom Eve. Bivši supružnici u braku su bili od 1995. i dobili su tri kćeri, Claru, Esther, Anouk (10) te posvojili Jamyan (20), koja je porijeklom iz Mongolije. Mnogima su se činili kao idiličan par pa su ih iznenadile afera i rastava, a glumac je naljutio svoju suprugu i kćeri, kojima je bilo teško podnijeti da je razorio obitelj. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esther Rose McGregor🌈 (@esther.mcgregor)

Ewan je i prije dvije godine šokirao javnost dok je držao govor na Zlatnim globusima. Naime, dobio je Zlatni globus za najboljeg glumca za ulogu u seriji "Fargo" pa je zahvalio supruzi, djeci i ljubavnici na svemu. Bio je to govor koji je ušao u povijest. 

Inače, i Mary je okončala svoj brak s filmašem Rileyjem Stearnsom (34) nakon sedam godina zbog Ewana. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene