Rađaju se ideje

Estradni stručnjaci komentiraju Frankin nastup: ''Očito nije bila dovoljno 'crazy' za Eurosong, pošaljimo Maju Šuput''

Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Galerija

Poslije nastupa Franke Batelić u prvom polufinalu Eurosonga 2018. godine s pjesmom ''Crazy'', na društvenim mrežama mnogi su se osrvnuli na njezin nastup, dok neki već dijele prijedloge za sljedeću godinu.

Poslije nastupa Franke Batelić u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga i njezina neplasiranja u veliko finale, mnogi su se našli komentirati njezinu izvedbu i rezultat. Među prvima je svoj osvrt dao estradni menadžer Vedran Strukar.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić (Foto: Instagram) I stas i glas Želi nešto poručiti? Evo kako jedan od naših najvećih hitova na Eurosongu zvuči u izvedbi Lidije Bačić

''Lijepa Franka evidentno nije bila dovoljno 'crazy' za ovogodišnji Eurosong. Žao mi je jer doista smatram kako su i ona i njezin tim svi odreda vrhunski profesionalci u svom poslu. Zato dogodine, kako bi nam osvjetlao obraz, HRT na Eurosong treba poslati Maju Šuput! Ona je trenutno najkompletniji hrvatski izvođač spreman za takve izazove... Kad već ne žele poslušati neke kreativnije i provokativnije prijedloge, mislim da je Maja Šuput apsolutno najbolje rješenje!'' napisao je strukar na Facebooku.

I dok on smatra da je Maja Šuput jedino rješenje, na njegov post osvrnuo se i Zoran Škugor, jedan od najpoznatijih menadžera na domaćoj estradi, koji je istaknuo kako bi dogodine trebalo vratiti Doru, glazbeno natjecanje u Hrvatskoj za pjesmu Europe.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

A što će biti sljedeće godine, tek ćemo vidjeti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene