govor o kojem se priča

Dobila Zlatni globus za ulogu u hit-seriji, pa se zahvalila pokojnoj princezi koju je vjerno utjelovila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emma Corrin dobila je Zlatni globus za ulogu Diane u seriji "Kruna" pa se u emotivnom govoru zahvalila pokojnoj princezi,

Na ovogodišnjoj virtualnoj dodjeli Zlatnih globusa Emma Corrin (25), koja u seriji "Kruna" glumi mladu princezu Dianu, proglašena je najboljom glumicom u dramskoj televizijskoj seriji, pobijedivši veteranke Oliviju Colman i Lauru Linney.

Pogledaj i ovo Princ William Ne može to podnijeti Princa Williama jedna stvar oko nove sezone ''Krune'' iznimno je naljutila: ''Iznova iskorištavaju mamu...''

Mlada glumica nije uspjela sakriti uzbuđenje zbog pobjede, a održala je emotivni govor u kojem se zahvalila svojem "princu " iz serije kojeg je odglumio Josh O'Connor te se zatim obratila i pokojnoj princezi koju je vjerno utjelovila.

"Puno hvala Diana, naučila si me suosjećanju i empatiji u mjeri u kakvoj dosad nisam mogla ni zamisliti. U ime svih koji te se rado sjećaju i čuvaju u svojim srcima, hvala", u suzama je rekla Corrin i svojim govorom dirnula mnoge.

Publici je bila zanimljiva i reakcija gubitnice Olivije Colman koja je nominaciju za najbolju glumicu također zaradila ulogom u seriji "Kruna" gdje je utjelovila kraljicu Elizabetu II.

Colman je, pri proglašenju pobjednice, skočila iz svoje stolice i otplesala sretni ples te je oduševila javnost podrškom svojoj mlađoj kolegici.

Netflixova serija "Kruna" osvojila je najviše Zlatnih globusa na ovogodišnjoj dodjeli, točnije njih četiri. Osim što je Corrin dobila kipić za najbolju glumicu, O'Connor, koji u "Kruni" glumi princa Charlesa, osvojio je nagradu u kategoriji najboljeg glumca u dramskoj seriji, Gillian Anderson odabrana je za najbolju sporednu glumicu za ulogu premijerke Margaret Thatcher, a serija je proglašena za najbolju dramsku televizijsku seriju.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Gal Gadot (Foto: Instagram) Celebrity Svi su počeli nagađati da nešto skriva, a slavna ljepotica nije dugo čekala te je fanovima otkrila sretne vijesti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene