Pune ruke posla

Ella oduševila fotkom novog stana i vrta, njezini fanovi već zamišljaju Charlesa s kosilicom

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: PR) Ella Dvornik (Foto: Facebook) Ella Dvornik (Foto: Facebook) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik sa svojim je obožavateljima podijelila djelić novog doma u koji se seli sa svojom obitelji.

Uz to što je trudna, naša poznata influencerica i blogerica Ella Dvornik, ovih je dana itekako zaposlena jer se ona, suprug Charles i kćerkica Balie Dee sele u novi, veći stan, koji će biti dom i njihovoj drugoj bebi koja bi na svijet trebala stići u proljeće.

Ella je vijest o selidbi objavila nedavno, a sada je sa svojim pratiteljima podijelila i fotografiju novog stana koji im se, sudeći prema komentarima, itekako svidio. Na njoj se vidi dio prostranog dnevnog boravka i pogleda u zeleni vrt koji se čini idealan za dječju igru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

"Ovo je bolesno dobro", "Već zamišljam Charlesa s kosilicom", "Predivno, pogotovo za djecu", "Stan je mrak", "Provedi nas kroz cijelu kuću", "Puno svjetla i dvorište, dakle san snova", "Sretno u novom stanu, lijepo je", poručili su joj pratitelji.

Ella i Charles još uvijek nisu službeno potvrdili spol djeteta ali njezini su fanovi uvjereni da čeka djevojčicu što je i ona sama dala naslutiti, dok Charles priželjkuje dječaka. Na društvenim je mrežama pokazala goli trudnički trbuh i priznala da je u ovoj trudnoći puno veći nego u prvoj. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +5 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Poslije dokumentarca koji je uzdrmao kraljevsku obitelj isplivali novi detalji o Harryju i Meghan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene