Privlačenje pažnje, level pro

Bivša djevojka Georgea Clooneyja pokazala bradavice na Tjednu mode u Milanu

Elisabetta Canalis, Brian Perri (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, Brian Perri (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Elisabetta Canalis, Brian Perri (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, Brian Perri (Foto: Profimedia) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis (Foto: Instagram) +0 Elisabetta Canalis (Foto: Instagram) Galerija

Tjedan mode u Milanu okupio je brojna poznata lica, među kojima je i ono 41-godišnje glumice Elisabette Canalis.

Elisabetta Canalis najpoznatija je po vezi s jednim od najpoželjnijih holivudskih frajera, glumcem Georgeom Clooneyjem.

Pogledaj i ovo Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Talijanska ljepotica Proslavila ju je veza s jednim od najpoželjnijih glumaca na svijetu, a sad je u sretnom braku s kirurgom

A 41-godišnja Talijanka se na Tjednu mode u Milanu itekako potrudila da sve oči budu na njoj, kao i sve naslovnice žutog tiska.

Naime, atraktivna brineta pokazala je doslovno sve što je imala u prozirnoj majici koju je nosila ispod zanimljivog odijela, a mnogi su primijetili kako je prštala samopouzdanjem, pa je potpuno jasno kako je ovo bio pomno smišljeni trik za privlačenje pažnje.

Podsjetimo, Elisabetta je s 58-godišnjim Clooneyjem provela ukupno 2 godine prije prekida u lipnju 2011. godine. Nakon njega, dotična je za bivšeg ljubavnika imala samo riječi hvale, no itekako je zbunila javnost svojim intervjuom za slavni časopis People.

Naime, tamo je rekla kako je Clooney jedna od najboljih osoba koje je imala priliku upoznati te muškarac koji je najviše poticao njezinu ženstvenost, ali da je njihov odnos više bio kao onaj oca i kćeri nego ljubavnika. Time je dolila ulje na vatru višegodišnjim šuškanjima kako Clooney skriva da je gay te kako plaća svoje partnerice kako bi sakrio pravu istinu.

Kako god bilo, Elisabetta je od 2014. godine sretno udana žena za kirurga Briana Perrija, a 2015. godine na svijet je došla njihova kćer Skyler Eva.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Salma Hayek (Foto: Instagram) Celebrity Fanovi 53-godišnju glumicu optužili da koristi previše botoksa, ona se sjajno snašla s odgovorom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene