'Obožavam'

PREMIJERA Nove pjesme Jelene Rozge - 'Obožavam'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je oduševila glazbeno-scenskim spektaklom na Splitskom festivalu Jelena Rozga pripremila je još jedno glazbeno iznenađenje za sve obožavatelje, koje možete poslušati na Dnevnik hr.

Nova pjesma pod nazivom 'Obožavam' prava je glazbeno - ljetna poslastica zaraznog ritma i zabavnog teksta, bez koje zasigurno ovo ljeto neće proći niti jedna zabava.

Pogledaj i ovo showbuzz Vruće, vruće! O seksi Jeleni SVI bruje: Zavodljivim plesom pokazala malo...previše!

Upravo u pjesmi 'Obožavam' Jelena je otpjevala sve što i sama preko ljeta obožava: dobro društvo, pozitivan stav, odličnu zabavu i osmijeh.

>> 7 seksi opravica u kojima je pokorila Split!

'Svakoj novoj pjesmi iznimno se veselim i s nestrpljenjem uvijek čekam da je podijelim s publikom. Ova pjesma je prava 'dizalica', pomiče Vas s mjesta, tjera vas na ples i pjevanje a to je upravo recept za dobru ljetnu zabavu. Ljeto je vrijeme odmora, izlazaka, zabave i veselja, upravo stoga svima ovo ljeto uz ovu pjesmu želim nezaboravan provod do jutra, a svi znamo da najbolji izlazak uvijek pred jutro završi burekom i toplim krafnama. Obožavajte svaki dan i trenutak', izjavila je Jelena Rozga. Poslušajte 'Obožavam'!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene