Odrastala na setu serije

Otkriveni nepoznati detalji prošlosti Meghan Markle, poznati glumac prisjetio se svega: ''Jeste li znali za to?''

Meghan Markle i Katharine McPhee (Foto: Instagram) Meghan Markle i Katharine McPhee (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Katharine McPhee (Foto: Instagram) Thomas Markle i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Ed O'Neill otkrio kako je Meghan Markle provodila vrijeme na setu popularne serije "Bračne vode".

Američki televizijski i filmski glumac i zvijezda serije "Bračne vode" Ed O'Neill otkrio je neke dosad nepoznate detalje o životu britanske vojvotkinje Meghan Markle.

Pogledaj i ovo Samantha Markle Što će od toga ispasti? Sestra Meghan Markle konačno je dobila što je htjela, već godinama si nisu dobre, a evo što joj je sada pripremila!

Ed je gostujući u showu slavne Ellen Degeneres ispričao kako je Meghan kao djevojčica zapravo provela jako puno vremena na setu kultne serije "Bračne vode" u kojoj je on glumio jednu od glavnih uloga.

"Usput rečeno, ona je odrasla na setu "Bračnih voda". Jeste li znali to? Njen otac radio je kao kamerman", izjavio je Ed.

Meghanin otac, Thomas Markle radio je na snimanju deset od ukupno jedanaest sezona, prvo kao majstor rasvjete a onda kao direktor fotografije. Meghan je često s njim dolazila na posao.

"Znala je dolaziti na set u školskoj uniformi. Imala je oko 9 godina", otkrio je Ed.

Meghan je detalje o očevu poslu otkrila u jednom od intervjua za Esquire 2018. godine.

"Moj otac je bio majstor rasvjete i fotografije u "Bračnim vodama". Od prošle godine je u mirovini. Svakog dana, punih deset godina, bila sam na snimanju serije. To je bilo poprilično zabavno i perverzno mjesto odrastanja za malenu djevojčicu u uniformi katoličke škole", objasnila je Meghan.

Dodala je i kako joj je otac puno puta znao reći da odem pomoći nešto u sobu za rekvizite jer su neke scene bile previše za 11-godišnju djevojčicu.

Kod kuće seriju nije smjela gledati, samo odjavnu špicu tijekom koje bi poljubila ekran kada bi ugledala ime svog oca.

Podsjećamo, Meghan i Thomas Markle danas ne razgovaraju nakon što je on paparazzima ustupio fotografije nje i princa Harryja pred kraljevsko vjenčanje.

Od tada su u lošim odnosima i pune stupce svjetskih medija skandaloznim ponašanjem i izjavama. Meghan ne želi imati nikakvog posla s Thomasom, dok je on spreman na sve da ponovno bude dio njena života.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dea Đurđević i Željko Mitrović (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) +7 Dea Đurđević (Foto: Instagram) Celebrity Srpska voditeljica objavila prvu fotografiju iz bolnice nakon što joj je autobus otkinuo ruku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene