div nježnog srca

Pružio mu je dom kada je bio beskućnik, a danas je najplaćeniji glumac na svijetu i odužio mu se na predivan način

Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Profimedia) Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Dwayne Johnson (Foto: Getty Images) +0 Dwayne Johnson (Foto: Instagram) Galerija

Dwayne "The Rock" Johnson poklonio je automobil bivšem hrvačkom menadžeru Brunu Laueru koji mu je pružio dom kada s 15 godina nije imao gdje živjeti niti je imao novca.

 

Pogledaj i ovo Dwayne Johnson (Foto: Instagram) Samo ljubav Slavni snagator zapravo je div nježnog srca: "Stijena" objavio dosad neviđene fotke s tajnog vjenčanja

 

Glumac Dwayne "The Rock" Johnson (48) još je jednom potvrdio da se ispod njegovih čvrstih mišića krije nježno srce.

Trenutno najplaćeniji glumac na svijetu, nije oduvijek uživao u bogatstvu, a sada se sjetio čovjeka koji mu je pomogao u najtežim trenutcima.

Naime, kada se s 15 godina doselio u Nashville, Johnson nije imao gdje živjeti niti je imao novaca, a pomogao mu je bivši hrvački menadžer Bruno Lauer koji ga je primio u svoj dom.

Glumac se svojem dobročinitelju odužio automobilom od 30 tisuća dolara koji mu je poklonio za Božić, a snimku iznenađenja objavio je na svojem Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli therock (@therock)

"Upoznajte mojeg dugogodišnjeg prijatelja Bruna. Volim te, brate!" napisao je "The Rock u opisu videa u kojem je ispričao i priču o njihovom prijateljstvu.

"Ne mogu ti dovoljno zahvaliti na onome što si učinio kad mi je bilo 15 godina. Imao si puno pravo reći da ne znaš tog klinca i ne želiš živjeti s njim, ali ipak si me primio. Bruno, puno mi to znači jer mi je to promijenilo život. Hvala ti što si mi kupio prvi auto, a sad ti imam prilike reći: ovo je tvoj novi auto", rekao je glumac u emotivnom videu u kojem su se obojici zasuzile oči.

"Nikad nitko za mene nije učinio ovako nešto", kazao mu je Lauer i također izjavio ljubav.

Dwayne već drugu godinu zaredom predvodi Forbesovu listu najbolje plaćenih glumaca sa zaradom od 87.5 milijuna dolara, ponajviše zahvaljujući ulozi u nadolazećem Netflixovom filmu "Red Notice" koja mu je donijela 23.5 milijuna dolara. 

Od 2019. godine u braku je s Lauren Hashian s kojom ima dvije kćeri, petogodišnju Jasmine i dvogodišnju Tianu Giu, dok s bivšom suprugom, filmskom producenticom Dany Garcijom ima 19-godišnju Simone Alexandru.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +4 Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Celebrity Prije desetak godina prozvali su je najljepšom djevojčicom na svijetu, a njezina ljepota s godinama je samo još izraženija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene