kakav muškarac!

Njegovo mišićavo tijelo izaziva divljenje svih, ali naklonost žena osvaja svojom nježnom stranom koju se ne srami pokazati

Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Profimedia) Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Dwayne Johnson (Foto: Getty Images) +1 Dwayne Johnson (Foto: Getty Images) Galerija

Dwayne Johnson često naporno vježba što se može vidjeti po njegovim mišićima, a nekad je bio profesionalni hrvač.

Dwayne Johnson (49) jedan je od najpoznatijih snagatora u svijetu glume, a upravo je zbog svojih velikih mišića i velike snage dobio nadimak The Rock. 

Pogledaj i ovo Dwayne Johnson (Foto: Instagram) savršen su par Lijepu suprugu često skriva od javnosti, no ovoga puta je zablistao uz ženu koja je i prijateljica s njegovom bivšom

Bivši profesionalni hrvač snimljen je nakon treninga u teretani u Los Angelesu. Dwayne je do crnog džipa došao u crnim tajicama i narančastoj majici bez rukava koja je bila natopljena znojem, a isticale su se njegove mišićave ruke i ramena te tetovaže. 

Inače, Johnson je od djetinjstva bio naklonjen sportu te je trenirao ragbi i američki nogomet. Ljubav prema hrvanju je naslijedio od svog pokojnog oca Rockyja Johnsona, koji je preminuo prošle godine, i djeda Petera Maivija koji je posvojio njegovu majku Atu. 

No Dwayneovi počeci nisu bili nimalo laki. Kada se s 15 godina doselio u Nashville, Johnson nije imao gdje živjeti niti je imao novaca, a pomogao mu je bivši hrvački menadžer Bruno Lauer koji ga je primio u svoj dom. Glumac se odužio Bruni prošle godine kada mu je za Božić kupio auto. 

Ljubav prema hrvanju je naslijedila i Dwayneova kći Simone (20) koju je dobio s prvom suprugom Dany Garcijom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

“Puno mi znači što moja obitelj ima takvu osobnu vezu s hrvanjem. To je posebno za mene i osjećam se zahvalno što imam tu priliku, ne samo za hrvanje nego i da prenosim to nasljedstvo“, istaknula je Simone na Instagramu prošle godine kada se pohvalila da postaje hrvačica. 

Inače, Dwayne je posljednjih godina jedan od najplaćenijih glumaca na svijetu, a od 2019. je u braku s pjevačicom Lauren Hashian (36) s kojom ima kćeri Tianu (3) i Jasmine (5). Često oduševljava žene diljem svijeta preslatkim videima s djecom na kojima im dopušta da mu lakiraju nokte i pjeva im pa je dobio nadimak iz milja nježni div. 

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) +20 Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina koju je nosila pristojna je samo iz daljine, priča je itekako drugačija izbliza, pogotovo sprijeda

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene