Nije odustala od snova!

Na pozornicu Supertalenta u novom izdanju vraća se djevojka čija je životna priča sve dirnula do suza!

Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Nova TV 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone Anatacha Filimone Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Laura Baćak - 8 Laura Baćak - 7 Laura Baćak - 6 Laura Baćak - 2 Laura Baćak - 6 +22 Supertalent: Kristijan Penavić Galerija

Zabavni show Supertalent, koji promiče talente svih vrsta i podvrsta, ide korak bliže prema završnici, a ove nedjelje na rasporedu je druga polufinalna epizoda.

U prošloj epizodi mladi vokal Josipa Šušnjare, cirkuski virtuoz Emilio Alcantara i trbušna plesačica Azra Grljević ugrijali su pozornicu Supertalenta do usijanja i probili led postavši prvi finalisti. Novih devet ovotjednih polufinalista pokazat će svu raskoš svog talenta, no samo tri najbolja proći će u finale i nastaviti borbu za veliku pobjedu, a odabrat će ih uvijek dobro raspoložen žiri kojim će ovoga puta predsjedati Janko.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

U nedjelju će u novom izdanju na pozornicu stati mlada pjevačka nada Anatacha Filimone koja je svojim talentom i teškom životnom pričom dirnula mnoga srca. Iako je odrastala u neimaštini, sanjala je svoje snove od kojih nikada nije odustajala, a audicijskim nastupom raznježila je Martinu koja joj je pritisnula zlatni gumb i lansirala je direktno u polufinale za koje Anatacha priprema pjesmu kojom će još jednom pokazati svoje impresivne pjevačke sposobnosti.

Na pozornicu će se vratiti i najmlađa natjecateljica osme sezone Supertalenta, sedmogodišnja Laura Baćak koja je na audiciji bez imalo treme i straha zavladala pozornicom. Za svoj veliki povratak u polufinalnoj emisiji Laura priprema pjesmu iz kultnog filma koji će članove žirija vratiti u djetinjstvo, a cijelu izvedbu upotpunit će posebnom koreografijom.

Kombinacijom pjevanja, sviranja i plesa, atmosferu u studiju podignut će mladi kantautor Kristijan Penavić kojega mnogi uspoređuju s glumcem Tomom Cruiseom. Kristijan, koji je na audiciji oduševio autorskom skladbom 'Princeza', podsjetit će da njegov talent nisu samo pjesme u kojima iskreno govori o svojim emocijama, već i energija koju samouvjereno donosi na pozornicu, a u polufinale dolazi s još jednom autorskom uspješnicom.

U nedjelju će se na pozornicu Supertalenta vratiti i pjevačica koja se na audiciji predstavila kao hrvatska snaha. Kandidatkinja Shasha Cui osvojila je žiri glasom, svirkom na violini i šarmantnim hrvatsko-kineskim naglaskom, a za polufinale priprema još jednu zahtjevnu pjesmu i uzbudljiv glazbeno-scenski nastup.

Glazbenim ritmovima natjecanje za prolazak u finale nastavit će i harmonikaši braća Đuranović koji svojom svirkom publiku dižu na noge, a kroz različite glazbene žanrove u duhu narodne tradicije za polufinale pripremaju veliki glazbeni spektakl.

Svoju borbu za finale nastavlja i talentirani Ukrajinac Oleg Tatarynov kojemu ni nebo nije granica i koji je rado viđen gost, posebno iz perspektive gledateljica zbog svog isklesanog tijela. Osim akrobatskih trikova u zraku, koji su njegova specijalnost, za polufinalni nastup Oleg priprema iznenađenje za koje poručuje: "Pripremite svoje kabanice“.

Na pozornicu će stati i atraktivna Brazilka Luana Cayres koja je iznenadila audicijskim nastupom pokazavši da njezina snaga leži u čvrstoj i dugoj kosi. Iako su njezini roditelji poznati brazilski glumci, ona sreću nalazi u cirkuskom svijetu izvodeći originalne vratolomije u zraku, a u polufinalu svoj će nastup izvesti nekoliko metara iznad zemlje, uz pomoć njegovane kose koja je njezino tajno oružje.

Mlada plesačica Nola Rađenović Fijan koja je tijekom audicija plesom na svili žiri ostavila u pozitivnom šoku, u polufinalu donosi novu plesnu točku koja je inspirirana poznatim likovima iz stripova, a pred publiku se vraća i Plesni studio Korak koji će svojom koreografijom gledatelje odvesti na ulice životopisnog Pariza.

Dok će se na velikoj pozornici nizati uzbudljivi nastupi polufinalista, iza pozornice Mia Kovačić donosit će ekskluzivne intervjue i događaje iza kulisa koje gledatelji mogu pratiti ponedjeljkom na YouTube kanalu Nove TV u emisiji 'Backstage s Miom'!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene