vidite li i vi sličnost?

Njezina imitacija scene orgazma iz kultnog filma sve je iznenadila, neki tvrde da je ista kolegica!

Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu (Foto: Getty Images) Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu (Foto: Getty Images) Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Drew Barrymore (Foto: Profimedia) Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Drew Barrymore (Foto: Profimedia) Drew Barrymore (Foto: Getty Images) +0 Drew Barrymore (Foto: Profimedia) Galerija

Najava nove sezone The Drew Barrymore Showa oduševila je brojnu publiku, a jedna scena posebno je svima zapela za oko.

Holivudska glumica Drew Barrymore u najavi za drugu sezonu svojeg talk-showa "The Drew Barrymore Show" prisjetila se poznatih trenutaka iz poznatih filmova. "Naše ljubavno pismo New Yorku kroz filmove koje obožavamo", napisala je Drew u opisu videa koji je objavila na društvenim mrežama ovoga tjedna.

Pogledaj i ovo showbuzz nema prostora za ljubav Uspjela je pobijediti ovisnosti, no nakon razvoda se odrekla muškaraca: "Od 2015. nisam bila u vezi ni na spoju"

Mnogima je za oko najviše zapeo trenutak kada je na komičan način rekreirala scenu iz filma "Kad je Harry sreo Sally" i orgazam Meg Ryan. Svi su se odmah složili i da glumica neodoljivo podsjeća na svoju stariju kolegicu zbog frizure koju je nosila za potrebe snimanja. Pojavila se i kao Melanie Griffith u filmu "Zaposlena djevojka" te kao Cynthia Nixon u filmu "Seks i grad".

Show Drew Barrymore počeo se prikazivati u rujnu prošle godine na televiziji CBS, a od onda je ugostila brojne poznate kolegice. Na samom početku showa rasplakala se pred kamerama te je priznala da se bori sama sa sobom. "Toliko se toga događa u mojoj glavi posljednjih dana zbog ovog showa. Ne volim sebe kao čovjeka i sve mi je vrlo teško", priznala je onda 46-godišnja glumica. Barrymore je priznala kako joj ponekad paše rasplakati se jer ima osjećaj da se onda sve posloži. "Puna sam mana i nisam savršena. Samo želim da ovo uspije. Želim dati sve od sebe", rekla je glumica.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene