Za pamćenje

Kako dirljivo - Donosimo najsretnije trenutke popularne serije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mediteranska ljubavna priča između pijanistice Lare i kapetana Jaše koje je očarala hrvatske gledatelje, ali i milijune drugih izvan granica Lijepe naše, jučer je završena.

Posljednju epizodu Larinog izbora gledalo je 470.642 gledatelja! Stoga, donosimo vam trenutke koji će nam sigurno ostati u sjećanju kao najljepše i najemotivnije scene posljednje sezone.

Pogledaj i ovo showbuzz Obična avantura Dinko je spavao s Aishom

>> 'Sa dobrim i sa lošim danima - ne bi ništa mijenjala'

Sve epizode serije, koja će zbog svog uspjeha i popularnosti uvijek ostati zapisana u povijesti domaće produkcije, možete pogledati na OYO.

Ponovni susret Lare, Jaše i malog Zlaje

Jedan od najemotivnijih trenutaka zbio se u prvim epizodama druge sezone serije, kada se Lara, Jaša i mali Zlaja ponovno susreli. Nakon brojnih nedaća, bili su presretni jer je njihova obitelj ponovno na okupu.

Lara je trudna drugi put

Nije bilo kraja Larinoj sreći kada je Lara doznala da je ponovno trudna, a ništa manje sretan nije bio ni Jakov kad je čuo radosnu vijest.

Larin porod u zatvoru

Jakov je primio poziv kako je Lara u trudovima, te je, ne razmišljajući ni sekunde, odjurio u zatvor. Prisustvovao je Larinom porođaju, trenutku kad je dio obitelji postala prekrasna kćerkica Marija.

Susret Lare i Jaše u Crnoj Gori

Unatoč spletkama lijepe Ane, Lara i Jakov se konačno susretnu u Crnoj Gori. Njihov susret će ostati upamćen kao jedan od najemotivnijih trenutaka u seriji.

Nikol vjenčanje
Nikol se konačno udaje za Matu, a njihova obitelj je presretna. Ipak, svi su pomalo sjetni jer Tončija i Jakova nema na svadbi.

Karmen je trudna

Karmen u predzadnjoj epizodi otkriva da je u drugom stanju. Nikša je presretan, a lijepe vijesti su podijelili sa svojim prijateljima Nikol i Matom.

Vjenčanje Dinka i Leile
Sve je napokon na svome mjestu! Nikol i Karmen očekuju trenutak kad će postati majke, obitelj Zlatar se vratila u svoju vilu, brodogradilište ponovo posluje, a došao je i dan vjenčanja Dinka i Leile.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene