Jedinstveno događanje

"Provjereno" dobitnik Večernjakove ruže, Ivana Paradžiković javila se uživo: "Srce mi je kao kuća, hvala!"

Maja Medaković Maja Medaković PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Medaković Galerija

Večeras je održana dodjela prestižne medijske nagrade Večernjakova ruža ravno iz Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Dodjela Večernjakove ruže, najstarije i prestižne medijske nagrade, prvi put u povijesti održana je virtualnim putem, nakon što je ona prava svečanost koja je trebala biti održana 20. ožujka odgođena zbog koronavirusa. 

Emisija ''Provjereno'' dobitnik je Večernjakove ruže u kategoriji TV emisija godine! Emisija koja se na Novoj TV emitira već 13. sezonu svojim istraživačkim reportažama i dalje razotkriva stvari o kojima bi mnogi najradije šutjeli.

"Htjela bih zahvaliti gledateljima i reći da jedva čekam da se sve vrati u normalu i da počnemo raditi kako to gledatelji očekuju. Srce mi je kao kuća!" izjavila je urednica i voditeljica emisije Ivana Paradžiković.

Ovogodišnja dodjela započela je zajedničkim nastupom za pamćenje Leta 3 i Tereze Kesovije koji su snimljeni u njihovim domovima, a emotivnom su ju izvedbom začinili i klapa Sebenico zajedno s Tonijem Cetinskim. Psihomodo pop poručio je svima da se ne brinu svojim hitom "Sve će biti u redu". Nina Badrić svojom je izvedbom opravdala status jedne od domaćih diva koja je prije nešto više od mjesec dana napunila i zagrebačku Arenu. 

Reporter Nove TV Andrija Jarak javio se gledateljima kao prezenter kategorije TV osoba godine, što mu je, kako je i sam izjavio predstavilo pravo zadovoljstvo.

Na popisu nominiranih za Večernjakovu ružu ove su se godine našli i emisija ''Provjereno'', reporterka Maja Medaković, glumac Momčilo Otašević i glumica Elizabeta Brodić, što dokazuje atraktivnost formata i lica Nove TV, a o dobitnicima su odlučivali isključivo čitatelji Večernjeg lista.

Snaga emisije ''Provjereno'' vidi se i prema nominaciji njegove reporterke Maje Medaković u kategoriji TV osoba godine. Maja svojim socijalno osjetljivim prilozima potiče pozitivne promjene u društvu. Reporterka je emisije "Provjereno" već deset godina, tijekom kojih iza sebe ostavlja vrlo konkretan i opipljiv rad. Njezine socijalno osjetljive reportaže potaknule su brojne građane da svojim angažmanom i donacijama sudjeluju u izgradnji boljeg društva pomažući pojedincima koji su se našli u nesretnim životnim okolnostima. Zahvaljujući Majinim reportažama u posljednjih je deset godina šest obitelji dobilo krov nad glavom.

U kategoriji TV glumačko ostvarenje godine nominiran je bio popularni Momčilo Otašević, kojeg publika trenutačno gleda u ulozi Saše u domaćoj seriji ''Drugo ime ljubavi'', no pamti ga i po brojnim prijašnjim serijskim projektima Nove TV u kojima je pokazao izniman glumački talent. Publika ga je imala priliku upoznati u seriji ''Zora dubrovačka'', zaljubila se u njega u seriji ''Kud puklo da puklo'', pratila ga u hit-seriji ''Čista ljubav'', ali i u velikom serijskom hitu ''Na granici'', a sada je još jednom zabljesnuo, i to u serijskoj uspješnici ''Drugo ime ljubavi''.

U kategoriji Novo lice godine nominirana je bila Elizabeta Brodić, 25-godišnja karizmatična glumica koju gledamo u dramskoj dnevnoj seriji Nove TV ''Drugo ime ljubavi'' u ulozi glavne junakinje Lole. Glumica i sama kaže da joj je prošla godina bila jedna od najplodonosnijih, a to pokazuje i ova nominacija.

Emisija ''Provjereno'' dobitnik je Večernjakove ruže u kategoriji TV emisija godine, dobitnik nagrade za Novo lice godine je glumica Tara Thaller, radijskom osobom godine proglašeni su Marko Bratiš i Hrvoje Kečkeš, koji vode Jutarnji klub na Narodnom radiju, a nagradu u kategoriji za glumačko ostvarenje dobila je kazališna glumica Jelena Miholjević. Glazbenik godine je Tony Cetinski, Večernjakovu ružu za TV osobu godine dobio je Zoran Šprajc, a Radijska emisija godine je "Povratak u budućnost", koju na Radio Sljemenu vodi i uređuje Robert Mareković.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene